Menu

Punamustat tekivät voittokantaan paluun PKKU:n kustannuksella!

PK-35 kaatoi PKKU:n lauantai-iltana Pihlajamäen Algeco Areenalla 3-1-lukemin. Punamustat kontrolloi ottelua erinomaisesti, vaikka Noah Kaijasillan kavennusosuma antoi ottelun loppupuolella hieman jännitettävää.

PK-35 – PKKU 3-1 (2-0)
7′ 1-0 Niklas Jokiniemi
18′ 2-0 Mustafa Beyai
80′ 2-1 Noah Kaijasilta rp.
83′ 3-1 Mustafa Beyai rp.

Kommentit

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimin kommentit ottelun jälkeen.

– Tultiin peliin todella hyvin ja latautuneesti sisään, kuten kotipeleihin kuuluukin tulla. Tahtotila mennä tekemään maalia oli läsnä ja palkinnoksi siitä saimmekin helpottavan 2-0 johdon alkuun kahdella hienolla maalilla. Saimme myös kitkettyä PKKU:n vaaralliset transitiot käytännössä kokonaan pois.

– Toinen jakso oli pallolla rikkonaisempi, mutta toisaalta puolustimme tilanteenvaihdot, oman alueen ja boksin kurinalaisesti ja pääosin laadukkaasti. PKKU:lla ei ollut juuri mitään uhkaa kaventaa ottelua, kunnes kävi pieni tuomarivirhe. Pallo ei rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa osunut pelaajamme käteen missään vaiheessa ja pallo vietiin pilkulle.

– Pää pysyi kuitenkin kylmänä ja Brian hankki meille tärkeän rangaistuspotkun röyhkeydellä haastaa, jota tietyille pelaajille painotettiin ennen ottelua. Pystyimme samantien tappamaan PKKU:n pienenkin kipinän päästä peliin mukaan.

– Kauttaaltaan tässä vaiheessa kautta voitot merkkaavat ja sellainen tänään lopulta kaivettiin ilman sen isompia ongelmia. Vastassa oli joukkue joka ennen tätä kierrosta oli tehnyt sarjassa eniten maaleja ja heillä oli kolme nollapelivoittoa alla viimeisestä neljästä yhden loppuhetkien 1-0 vierastappion (JIPPO) lisäksi, joten olen tyytyväinen siihen miten aseettomaksi pystyimme heidät tekemään tänään.

 

PK-35:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 9. syyskuuta, kun PPJ saapuu Pihlikseen. Seuraava vierasottelu pelataan Atlantis Akatemiaa vastaan, ja tuokin ottelu pelataan kotoisella Algeco Areenalla. Aiemmasta tiedostamme poiketen ottelu käynnistyy klo 18:30.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap