Menu

Rami Rantanen aloittaa seuran uutena tyttövastaavana!

Pallokerho-35:n uutena tyttövastaavana sekä talenttivalmentajana aloittaa seuralegenda Rami Rantanen. 

55-vuotias Rantanen lähtee uuteen työhön innokkain mielin. 

– Todella hyvä fiilis uudesta pestistä. Pääsen kehittämään seuran tyttöpuolta ja toisaalta talenttivalmentajana pääsen edelleen olemaan kenttätyössä kiinni, joka on itselleni tärkeää, sanoo ”Räde” tulevasta tehtävästään.

PK-35:n puheenjohtaja Markus Neimo kertoo, että seurassa on havaittu tarve satsata lisää tyttöpuoleen, ja tämän takia päätoimisesti juuri tyttöpuoleen keskittyvää osaajaa haettiin.

– Meillä oli muitakin vaihtoehtoja tehtävään, mutta kun ”Räde” kiinnostui ja innostui tästä pestistä, niin hän oli meille paras vaihtoehto. Saamme mukaan ihmisen, jolla on todella vahva osaaminen ja näytöt tyttö- ja naisfutiksesta sekä plussana vahva PK-tausta, joka on totta kai merkittävä asia. 

– “Räde” on sellainen tyyppi, jolla on annettavaa valmentajana ihan sieltä pienimmästä juniorista vanhempiin asti, Neimo jatkaa. 

Rantanen on aloittanut jalkapalloilun PK:ssa jo pikkukloppina, ja myös Veikkausliigassa kaudella 1998 18 A-maaottelun mies nähtiin punamustassa nutussa. Itse asiassa Rantasen ensiaskelista Pihliksen hiekkakentällä aikaa on jo liki 50 vuotta. Myös Rantasen valmennustaival seurassa on ollut jo hyvin pitkä. 11:n viime vuoden ajan Rantanen toimi ensiksi B-tyttöjen päävalmentajana, ja monen saman pelaajan kanssa he pelasivat naisten otteluja Ykkösessä sekä viimeisen neljän vuoden ajan Kansallisessa Liigassa. Yli kymmenen vuoden taipaleella tuli Suomen mestaruuksia B-junioreissa, nousu Kansalliseen Liigaan sekä myös rajallisilla resursseilla kelpomenestystä pääsarjassa. 

– Haluan vielä kiittää kaikkia pelaajia, taustoja ja muita ihmisiä, joiden kanssa viimeisen 11:n vuoden aikana sain olla tekemisissä. Hienot muistot jäävät noista vuosista.

– Tarina jatkuu itselleni rakkaassa seurassa ja mielekkäässä ympäristössä, joten odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Noiden 11:n vuoden jälkeen koen, että nyt on hyvä vetää happea joukkuevalmennuksesta ja tämä tyttövastaavan homma vaikuttaa tähän hetkeen oikein sopivalta. 

Tyttövastaavan pesti luonnollisesti sisältää aika paljon eri asioita, joita on vielä hyvä tarkentaa.

– Haluamme saada tyttöpuolella organisoitua koko toiminnan siihen, että meillä on kaikissa ikäluokissa joukkueet ja toiminta niissä on pelaajakehityksen kannalta rakennettu optimaaliseksi. Tästä kokonaisuudesta ”Räde” tulee vastaamaan, puheenjohtaja-Neimo kertoo.

– Tulevan valmennuslinjan jalkauttaminen tyttöpuolelle sekä pelaajapolun rakennus ovat ne selkeät asiat, joita lähden heti päivästä yksi työstämään. Myös yhtenä tavoitteena on saada lisää tyttöpelaajia seuraan yhteistyössä seuravalmentajien ja muiden työntekijöiden kanssa, Rantanen jatkaa.

Rantanen aloitti uudessa pestissään maanantaina 5. helmikuuta.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap