Menu

Sarjajohtaja meni menojaan

Pihlajamäessä pelattiin lauantaina 30. heinäkuuta hyvätasoinen ja viihdyttävä Kansallisen Liigan ottelu, kun Pallokerho-35 kohtasi MagneCit Areenalla sarjajohtaja KuPS:n.

Tyylikäs avausmaali nähtiin jo kolmentoista minuutin kohdalla Emilia Kupsasen viedessä kotijoukkueen 1-0-johtoon. Se oli hänelle sarjakauden kuudes osuma.

Tasainen ensimmäinen puoliaika oli edennyt 38 minuutin kohdalle, kun Anni Hartikainen viimeisteli KuPS:n tasoituksen. 1-1-taukotilanne kuvasi varsin osuvasti avausjakson tapahtumia ja voimasuhteita.

Ottelu kääntyi toisella puoliajalla vahvan vierasjoukkueen hyväksi. Lavdije Begolli teki 57 minuutin kohdalla KuPS:n 2-1-johtomaalin, minkä jälkeen Gentjana Rochi iski joukkueen kolmannen ja neljännen osuman. Sarjajohtajan 4-1-voitto oli lopulta täysin ansaittu.

PK-35 jatkaa Kansallisessa Liigassa vakuuttavasti viidentenä. Punamustien seuraava sarjapeli on ohjelmassa perjantaina 5. elokuuta kello 18:30, jolloin joukkue saa Pihliksen MagneCit Areenalla vastaansa Åland Unitedin.

Pallokerho-35 toivottaa naisten edustusjoukkueelle erinomaista harjoitusviikkoa ja kaikki kannattajansa tervetulleiksi perjantain kotiotteluun!