Menu

Sebastian Kamara vahvistaa Punamustien laitaosastoa

PK-35 vahvistuu 20-vuotiaalla Sebastian Kamaralla. Monipuolinen laitapelaaja vaihtaa Keravalta Pihlikseen kuuden PKKU-vuoden jälkeen.

Vahva laitakiipijä on Kellokosken Alun-kasvatti, jonka lisäksi hän on edustanut monia eri keski-uudenmaan futisseuroja, mutta ei kuitenkaan kotikaupunkinsa Järvenpään ykkösjoukkue JäPSiä. Neljän viime kauden ajan Kamara on ollut isossa roolissa PKKU:n joukkueessa, jota hän oli ensiksi kaudella 2019 nostamassa Kolmosesta Kakkoseen, ja sen jälkeen kolmen kauden ajan Kamara on pelannut PKKU:n Kakkosen joukkueessa. Kolmosen kaudella hyvin nopeat jalat omaava Kamara iski 21:ssä ottelussa kahdeksan maalia, ja kolmella edellisellä Kakkosen kaudella 55 ottelussa syntyi yhdeksän osumaa sekä lukuisia maalisyöttöjä.

6-vuotiaana jalkapalloilun aloittanut Kamara on siinä määrin tuttu pelaaja Peekoolaisille, että hän pelasi PKKU:n paidassa Punamustia vastaan kaudella 2020. Laidalla niin puolustavammassa kuin hyökkäävämmässä roolissa pelaamaan pystyvä Kamara oli avauskokoonpanossa PKKU:n kotiottelussa Tuusulassa, kun vuorostaan Pihliksessä Kamara tuli molemmissa keskinäisissä otteluissa penkiltä sisään. Tuolla kaudella PK kaatoi PKKU:n kolmesti, mutta joka kerta kovan taistelun jälkeen. Tuusulasta Punamustat haki 3-2-vierasvoiton, Pihliksessä loppulukemat olivat keskinäisissä otteluissa 1-0 sekä 2-0. Vaikka Kamara siirtyikin suht myöhään PKKU:n junioreihin, kuului hän muutaman kauden ajan seuran kovan 02-ikäluokan luottopelaajiin muun muassa Willem Haapiaisen sekä HJK:n Samuel Aninin kanssa. 

Armeijan Santahaminassa tammikuun alussa aloittanut Kamara ei ole päässyt vielä harjoittelemaan joukkueen kanssa, mutta miehen on määrä liittyä ensimmäistä kertaa Punamustien harjoitusvahvuuteen lähiviikkoina. Kamara etsi viime kauden pääteeksi uutta ja kovempaa haastetta jalkapallon saralla. Armeijan aloittaminen sekä liittyminen PK:n mukaan oli tähän kohtaan kaikkein sopivin vaihtoehto Kamaran mielestä. 

Sebastian Kamara: 

– Armeijan alkamisen kannalta PK oli sopiva paikka tulla, koska se on lähellä Santahaminaa, joka on tietenkin hyvä asia ja tiedän myös, että täällä on panostusta edustusjoukkueen toimintaan. Kun puhuin Kimin (Raimi) kanssa, olin iloinen siitä, että hän painotti joukkueen edun ohella halua kehittää pelaajaa myös yksilönä, ja muut siihen liittyvät asiat kuulostivat itselle hyvältä, jonka johdosta koin PK:hon tulemisen fiksuna. Pelillisesti tykkään nopeatempoisesta pelaamisesta, nopeista vastahyökkäyksistä sekä luoda ylivoimia, ja uskon, että tällaisiin asioihin tulen täälläkin pääsemään käsiksi alkavalla kaudella. 

Lisää sopimusuutisia luvassa vielä tällä viikolla.

 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2023:

Romy Nevalainen
Tomi Kurvinen

Rafael Lehtonen
Niklas Jokiniemi
Richard Florent
Tommi Tainio
Sebastian Kamara

Florian Troni
Samuel Vuohtoniemi

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap