Menu

Subway Kansallisen Liigan loppusarjojen ohjelmat julkaistu

Jalkapallon naisten runkosarjan päätöskierros petasi jännittävän lähtökohdan syksyn ratkaisuhetkille. Subway Kansallisen Liigan Mestaruussarja ja Haastajasarja pyörähtävät käyntiin lauantaina 10. syyskuuta. Kausi huipentuu lauantaina 22. lokakuuta pelattavaan päätöskierrokseen.

Kuluva jalkapallokesä on tarjonnut naisten pelaamaa huippujalkapalloa sekä kotimaan kentillä että kansainvälisesti. EM-kisojen käynnistämä jalkapallohuuma antoikin lähtölaukauksen syksyyn, jossa nähdään paitsi KuPS:n europelejä, myös naisten pääsarjan Subway Kansallisen Liigan ratkaisuhetket.

Runkosarjan päättyessä sarjaa johtaa viime kauden mestari Kuopion Palloseura, neljän pisteen takana perässään Helsingin Jalkapalloklubi. Mitalitaistossa ovat tiiviisti kiinni myös PK-35 Vantaa ja Åland United.

Mestaruussarjassa runkosarjan kuusi parasta seuraa kohtaavat toisensa kertaalleen. Mestaruussarjan voittaja voittaa Suomen mestaruuden ja edustaa Suomea seuraavan vuoden Mestarien Liigassa.

Haastajasarjassa runkosarjan neljä viimeistä joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan, ja sarjan viimeinen tippuu suoraan Ykköseen kaudelle 2023. Sarjan toiseksi viimeinen karsii Ykkösen toiseksi sijoittuneen kanssa sarjapaikasta. Kaksiosainen liigakarsinta pelataan kauden päätteeksi 26. lokakuuta ja 30. lokakuuta.

Loppukausi välitetään kotikatsomoihin Nelonen Median ja Ylen kautta

”Syksy on jalkapallokauden jännittävintä aikaa ja pääsemme kiinnostavista asetelmista loppukauteen. Seurat ovat tehneet systemaattista työtä sitouttaessaan esimerkiksi Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta laajasti paikallista yhteisöä otteluihin. Tätä potentiaalia meillä on vielä entistä vahvempaankin kasvuun”, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja sanoo.

Totutusti kauden kaikki ottelut sekä ratkaisuottelut välitetään kotikatsomoihin Nelonen Median Ruutu -palvelun kautta. Myös Yle on välittämässä ratkaisuhetkiä kotikatsomoihin.

Ensimmäinen Ylen kanavilla vapaasti katsottava ottelu pelataan lauantaina 24. syyskuuta, kun HJK ja PK-35 Vantaa kohtaavat Helsingissä.

Tutustu otteluohjelmaan osoitteessa: kansallinenliiga.fi

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap