Menu

Suomen Cupin 4. kierroksella vastassa Toukolan Teräs

Torstaina arvottiin Suomen Cupin 4. kierroksen otteluparit. Punamustien kohdalla arpa osui Kolmosen kärkijoukkueisiin kuuluvaan Toukolan Teräkseen. Uusina joukkueina arvonnassa mukana olivat Veikkausliiga-seurat FC Honka ja FC Haka, jotka aloittavat cup-taipaleensa suoraan 4. kierrokselta Liigacup-menestyksensä myötä.

PK-35 oli mukana arvontakorissa numero kaksi, aivan kuten 3. kierroksellakin. Kyseisessä arvontakorissa mukana oli joukkueita pääosin pääkaupunkiseudulta. Punamustien vastustajaksi korista arvottiin perinteikäs helsinkiläisseura Toukolan Teräs.

Kolmosessa viime kaudella kärkikahinoissa paininut ToTe oli kaudella 2021 lähellä jopa sarjanousua. Se voitti oman Kolmosen lohkonsa, mutta nousukarsinnassa FC Futura oli lopulta vahvempi. Kaudella 2022 Teräs lähtee varmasti tavoittelemaan jälleen Kolmosen kärkisijoja, joten vastuksen luulisi koventuvan viime kierrokselta.

ToTe aloitti oman cup-rupeamansa 1. kierrokselta, jossa kaatui Kurvin Vauhti (Nelonen) lukemin 3-1. Tämän jälkeen Teräksen jalkoihin jäi EBK/Reservi (Nelonen) selvin 7-1 numeroin. Edellisellä kierroksella vastus koveni, kun vastassa oli TiPS (Kolmonen), mutta ToTe eteni 4. kierrokselle maalintekokilpailun päätteeksi lukemin 5-4.

Näin PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kommentoi arvontatulosta:

–  Mielestäni viime kierroksella oli ihan mukavaa pöhinää Matinkylässä, ja oli kiva käydä vierailulla EsPan kotikentällä. Peli ei ehkä itsessään miksikään klassikoksi noussut, vaikka EsPa roikkuikin varsin hyvin mukana lähes koko ensimmäisen puoliajan.

–  Uskon, että ToTe pystyy kilpailullisesti tarjoamaan kovemman haasteen. Oman ymmärrykseni mukaan elämää tullaan näkemään ToTen faniryhmän toimesta Cup-taiston arvoisesti, ja sitä kautta myös tunnelmaa saadaan ehkä Matinkylän tapahtumaa enemmän. Tunteita ja tunnelmaa, siitähän tässä on kyse. Innolla lähdetään jatkamaan Cup-taivalta.

Teräksen paidassa saatetaan nähdä myös entisiä Punamustien pelaajia.

–  Joukkueessa on myös meille tuttuja pelaajia ainakin Tatu Haglundin ja Antti Hyttisen muodossa, joka tuo aina pientä lisävivahdetta näihin koitoksiin.

Suomen Cupin 4. kierros pelataan 1.-8. toukokuuta.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap