Menu

SUOMEN CUPIN 5. KIERROKSELLA VASTASSA ILVES-KISSAT

Torstaisessa Suomen Cupin arvontatilaisuudessa saatiin selville 5. kierroksen otteluparit. Punamustat tulevat matkaamaan Tampereelle Ilves-Kissojen vieraaksi. Jäljellä on 32 joukkuetta, ja vastukset kovenevat kierros kierrokselta. Nyt myös loputkin liigaseurat kuten HJK ja KuPS, ovat mukana.

Tässä vaiheessa kilpailua kaikki joukkueet olivat samassa arvontakorissa. Vastaan saattoi siis tulla kuka tahansa, kolmea etukäteen aseteltua ottelua, ja täten kuutta joukkuetta lukuun ottamatta. Punamustien kohdalla arpa osui tamperelaisseura Ilves-Kissoihin. Seuran juuret ovat alun perin Viipurissa, joten kyseessä on tietynlainen “Viipurin derby.”

Päävalmentaja Kim Raimi kertoi lyhyet mietteensä arvontatuloksen selvittyä.

– Vastus kovenee taas edellisistä kierroksista, mutta meillä on kaikki edellytykset edetä 16 parhaan joukkoon, joka on tietenkin selkeä tavoite.

Tamperelaisjoukkue aloitti sarjakautensa kahdella tappiolla, mutta sai viime kierroksella pistetilinsä auki Honka Akatemian vieraana raavittuaan lisäajan maalilla tasapelipisteen. Ongelmia on ollut eteenkin puolustuspäässä. Päästettyjä maaleja on kolmessa ensimmäisessä pelissä tullut 11 kappaletta. Viime kaudella nipin napin Kakkosessa säilynyt Ilves-Kissat on hankkinut kaudelle 2022 hyökkäyspäähän kovia vahvistuksia.

– Ilves-Kissat ei ole erityisen tuttu joukkue itselleni, mutta heillä on laatua Kakkosen tasolle ainakin hyökkäyksessä. Viime kaudella meillä pelannut Gerald Ben ja Hakassa pidempään mukana ollut Samuel Chidi muodostavat tulivoimaisen kaksikon hyökkäyspäähän.

Vastustajamme aloitti cup-rupeamansa 3. kierrokselta, jossa se kaatoi Kolmosessa pelaavan Tampere Unitedin kakkosjoukkueen lukemin 3-2. Viime viikon tiistaina 4. kierroksella Ilves-Kissat kävi hakemassa Turusta selkeän 4-0-voiton Kolmosen joukkue TPK:sta.

5. kierroksen runkopäivät ovat 24.5.-26.5. ja tarkempi otteluajankohta selviää myöhemmin.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap