Kausi 2019-2020 oli poikkeuksellinen, mutta siitä huolimatta joukkue saavutti valmentajien asettamia tavoitteet ja hienoa menestystä.

Talvella joukkue pelasi kolmella ryhmällä talvisarjoissa Helsingissä ja Espoossa. Talvisarjat jäivät valitettavasti kesken koronan pysäytettyä jalkapallotoiminnan ja kesän sarjapelit päästiin aloittamaan vasta kesäkuussa. Valmennus veti pakollisen tauon aikana etätreenejä kolme kertaa viikossa, jonka lisäksi yhtenä päivänä pelaajat kävivät omatoimisesti juoksulenkillä. Etätreeneihin osallistuttiin ahkerasti ja juoksukilometrejä kertyi kiitettävästi. Toukokuun aikana pääsimme pienryhmäharjoittelun kautta takaisin normaaleihin treeneihin ja sarjapelit pääsivät käynnistymään kesäkuulla. 

Punaisten peliryhmä menestyi piirisarjassa T12 Kakkosessa valmentajien odotusten mukaisesti ja ehkä hiukan ylikin.  Jokaiseen peliin lähdettiin "satalasissa" ja ryhmä saavutti hienon lohkovoiton, jolla varmistui paikka kevään 2021 T13 Ykköseen. Talviliigassa punaiset pelaavat T2008 kilpasarjassa.

Mustien peliryhmä pelasi piirisarjaa T12 Vitosessa. Myös mustat pelasivat sarjan voittoon ja siirtyivät kehityksessä harrastetasolta haastetasolle. 

Isojen peliryhmä ”hyppäsi altaan syvään päähän” ja aloitti 11v11 pelit etuajassa viime talvena pelaamalla Talviliigassa 05/06 sarjassa. Myös sarjapeleihin mentiin isolle kentälle ja koronasta johtuen yhden tason haastavampaan sarjaan kuin alun perin oli suunniteltu. Kaudella on opittu paljon uutta pelistä ja pelaamisesta. Isojen ryhmästä on myös muodostunut joukkue, jolla on mahdollisuuksia vaikka mihin. 

Tulevalle kaudelle lähdetään iloisin mielin ja päättäväisinä kohti uusia haastavampia tasoja. Tulevalla kaudella joukkueen peliryhmien kehitys jatkuu, odottettavissa on lisää haastavia pelejä ja vastustajia!

Kiitos hienosta kaudesta pelaajille, valmentajille, taustajoukoille ja vanhemmille!