Menu

Taksi Helsinki ja jalkapalloseura PK-35 yhteistyöhön!

Taksi Helsinki ja jalkapalloseura PK-35 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää liikuntaa ja hyvinvointia.

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön PK-35 jalkapalloseuran kanssa. On hienoa olla mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua sillä se on osa hyvinvointia ja meidän kaikkien tulevaisuutta”, kertoo Taksi Helsingin Head of Marketing Suvi Viitala

”Seurana olemme ylpeitä saadessamme Taksi Helsingin yhteistyökumppaniksemme. Erityisesti pidän siitä, että Taksi Helsingille asiakaskokemus on kaikkein tärkeintä.”, toteaa PK-35 jalkapallojoukkueen kehitysjohtaja Tapio Rostedt

 

Taksi Helsinki Oy on perustettu vuonna 1989 ja yrityksen omistavat noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

Taksi Helsinki toimii koko pääkaupunkiseudulla ja välittää lisäksi julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten ja Eksoten alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa.

Taksi Helsingin palveluvalikoimaan kuuluvat myös Taksi Helsinki -sovellus sekä yrityksille suunnatut digitaaliset tilauskanavat Internet Booker ja Taxi Butler.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap