Menu

Tammer-Juristit Oy ja PK-35 yhteistyöhön

Sopimuksen tarkoituksena on edesauttaa Tammer-Juristit yrityskuvan kehittämistä helsinkiläisten keskuudessa ja lisätä yhtiön tunnettavuutta toimialallaan.

”Kun PK-35:stä otettiin yhteyttä ja kysyttiin kiinnostuksesta yhteistyöhön, oli siihen helppo vastata myöntävästi. Kyse on arvokkaasta toiminnasta, joka yhdistää laajalti erilaisia ihmisiä. Kun toimintaa meille esiteltiin, nousi termi yhteisöllisyys usein esille. Yhteisöllisyys on välittämistä ja vastuunkantamista, yhteisössä kaikkia tarvitaan ja kaikilla on tärkeä roolinsa. Hienoa olla mukana yhteisössä ja tulla tutuiksi puolin ja toisin.” Tammer-Juristit Oy:n toimitusjohtaja Janne Nuutinen.

”Todella hienoa saada asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy PK-35:n joukkoihin mukaan. Tervetuloa PK-35 yhteisöön!” PK-35 Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tapio Rostedt.

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on perustettu vuonna 1996. Olemme erikoistuneet yritysten sopimus- ja riita-asioihin sekä yritysjärjestelyihin. Henkilöasiakkaita palvelemme kiinteistöihin liittyvissä lakiasioissa, kuten kiinteistökauppariidoissa. Avustamme myös perintö- ja perheoikeudellisissa asioissa, myös haasteellisemmissa avo- ja avioeroihin sekä kuolinpesiin liittyvissä pesänselvitys ja pesänjako -asioissa sekä perintöriidoissa. Olemme erikoistuneet lisäksi lasten huolto-, elatus- ja tapaamisoikeusasioihin, joiden hoitamisesta meillä on yli 20 vuoden kokemus. Palveluihimme kuuluvat myös perunkirjoitukset, testamentit, avioehtosopimukset, edunvalvontavaltakirjat. Avustamme myös oikeudenkäynneissä rikos- ja riita-asioissa.

Lisätietoa: www.tammer-juristit.fi

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap