Naisten kakkonen pelasi lauantaina kauden kolmannen  pelinsä Tapiolassa Honka N2 vastaan. Joukkueen kausi on alkanut vahvasti kolmella peräkkäisellä voitolla. Lauantain pelissä Honka antoi hyvän vastuksen, mutta punamustat eivät myöskään tehneet omaa peliään aivan helpoksi. Pelin ensimmäisellä puolella nähtiin tasaiseen hyökkäyksiä molemmissa päissä. Pallokerho pääsi rakentamaan useita maalipaikkoja vastustajan maalin edustalle, mutta ei päässyt kuitenkaan iskemään palloa maaliin Hongan tiiviin puolustuksen ohi. Honka puolestaan vei palloa pk:n puolustus päähän etenevien linkkiensä kautta, mutta ratkaisupaikkoja haettiin lähinnä kaukaa lähtevillä laukauksilla. Pelin ainoa ja pk:n voittomaali nähtiin toisen  puolen lopulla, kun keskikentällä kovaa työtä tehnyt Heidi Kaivonurmi vaputti vetojalkansa ja laittoi pallon Hongan maaliin tarkalla kaukolaukauksellaan.

Toisella puolella pk:n peli oli vailla särmää. Alhaalta lähteneet pelinavaukset eivät saavuttaneet hyökkäyspäätä vaan pallosta taisteltiin lähinnä keskusta alueella. Myös hongalla oli vaikeuksia pelinsä käynnistämisessä. Vaarallinen tilanne kuitenkin nähtiin, kun honka pääsi kolistelemaan pk:n maalitolppia tilanteessa, jossa vastustajan vaihtopenkillä kaipailtii jo maalitallenteita. Tilanne päätyi kuitenkin Hongan kulmapotkuksi, jonka pk:n puolustus hoiti itselleen parhaiten päin.   Pelissä omaa pelisisuaan näyttivät jälleen punamustien Iina Hannula ja Saana Ranta, joilta on jo tällä kaudella totuttu näkemään mainittavaa taistelutahtoa. Samoin pk:n puolustuksen Sara Vikholm pelasi erinomaisen pelin ja piti oman laitansa tarkassa vartiossa. PK:lta nähtiin tällä kertaa myös useampia vaihtoja aikaisempiin peleihin nähden. Vaihdosta sisään tulleille Salli Aittasalolle ja Ella Simpaselle peli oli pelikauden depytointi - loistavaa!

Naisten kakkosen pelit jatkuvat jälleen ja edessä on kahden  pelin viikko. Heltorstaina vastaan asettuu VJS Pallokerhon kotikentällä Aavalla pihliksessä klo 12:00. Sunnuntaina mittelöidään FC Viikinkejä vastaan klo 16:15 Kartanon tekonurmella Vuosaaressa.