PK-35 N2 sai helatorstaina 10.5. vieraakseen VJS:n Vantaalta. Peli pelattiin Pihlajamäessä helteisessä säässä, ja PK oli ottelussa parempi numeroin 2-0. 

 

Ensimmäinen puoliaika alkoi vahvasti, ja PK sai heti luotua painetta VJS:n päätyyn. Paikoista ei kuitenkaan tehty maaleja, ja räväkän alun jälkeen peli hidastui lähes tylsyyteen asti. VJS sai ensimmäisellä puoliajalla purettua PK:n prässiä ja luotua tilanteita etenkin vastahyökkäyksistä aiheuttaen sydämentykytyksiä itse kullekin PK:n kannattajalle. PK:n puolustuslinja ja loistavia otteita esittänyt maalivahti Nea Vidgren saivat kuitenkin hoidettua kunnialla vastustajan tilanteet ja useat kulmapotkut väljemmille vesille. Osin kuumasta säästäkin johtuen ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan kaukana tapahtumarikkaasta, vaikka pallonhallinta olikin suuren osan ajasta PK:lla. Tauolle lähdettiin siis maalittomassa tasatilanteessa.

 

Ensimmäisen puoliajan heikon esityksen jälkeen PK lähti toiselle puoliajalle päättäväisemmin. Ensimmäinen maali tuli jo 48. minuutilla, kun vaihdosta tauolla sisään tullut Nenna Peltonen syötti erinomaisen laitanousunsa jälkeen Selena Hurmeelle, joka harhautti vastustajan ja laukoi pallon tarkasti vasurilla alanurkkaan. Maalin jälkeen PK otti pelin hallinnan hetkeksi täysin itselleen, ja onnistui rakentamaan useita maalipaikkoja. Seuraavaa maalia ei tarvinnut odottaa kymmentä minuuttiakaan. Heidi Kaivonurmi taisteli keskialueella pallon itselleen ja syötti Hurmeelle. "Kaivo" jatkoi juoksuaan maalille ja pyysi palloa takaisin. Upea laukaus suoraan syötöstä takanurkkaan vei PK:n 2-0-johtoon, kun peliä oli pelattu 57 minuuttia. 

 

Toinen puoliaika oli selvästi ensimmäistä vauhdikkaampi, ja tilanteita tuli molempiin päihin. PK hallitsi kuitenkin ottelua, eikä voittajasta lopulta ollut epäselvyyttä. Vidgrenin upeat torjunnat jatkuivat toisellakin puoliajalla, eikä vaarallistenkaan tilanteiden jälkeen palloa kaivettu kertaakaan omasta verkosta. Näin siis PK jatkoi sarjakärjessä, kun neljästä ottelusta kasassa oli täydet 12 pistettä.