Menu

Tervetuloa punamustaan futisperheeseen!

86-vuotias Pallokerho-35 on syyskuussa 1935 Viipurissa perustettu jalkapalloseura, joka tarjoaa eri ikäisille jäsenilleen monipuolista ja laadukasta toimintaa niin kilpa- kuin harrastefutiksen parissa.

PK-35:stä löytyy juniorijoukkueita nuorimmista tyttö- ja poikaikäluokista aina aikuisiän kynnykselle saakka. Naisten edustusjoukkue pelaa Suomen pääsarjassa Kansallisessa Liigassa sekä miesten edustusjoukkue maan toiseksi korkeimmalla tasolla Ykkösessä.

PK-35:ssä on sekä junioreissa että aikuistasolla eri vaihtoehtoja pelata jalkapalloa juuri oman tasoisessa ja ikäisessä joukkueessa. Punamustaan seuraperheeseen ovat tervetulleita kaikki futiksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Laadukkaat harjoitusolot tarjoavat heille turvallisen ja muutenkin mielekkään toimintaympäristön Pihlajamäen hiljattain uusitulla MagneCit Areenalla.

Seuran tärkeimpiä arvoja ovat yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus, jotka toteutuvat joukkueiden arkitoiminnassa päivästä toiseen. Esimerkiksi Kuukauden vapaaehtoiset, joita PK-35:ssä on valittu ja palkittu jo useiden vuosien ajan, ovat korostaneet, että juuri nämä arvot ovat punamustissa jatkuvasti läsnä käytännön tasolla.

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan perinteikkään Pallokerho-35:n toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä:

Nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila: +358 40 775 4858, juuso.mattila@pk-35.fi

Junioripäällikkö Miro Kauti: +358 44 582 8706, miro.kauti@pk-35.fi

TERVETULOA MUKAAN!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap