Menu

Minifutis ja taitokoulu

Tervetuloa PK-35 järjestämään toimintaan

Lisätietoa: tapahtumat@pk-35.fi

minifutis

Minifutis 2017-2020 syntyneille lapsille käynnistyy toukokuussa 2024

Suosittu Minifutis 2017-2020 -syntyneille tytöille ja pojille alkaa keskiviikkona 8.5 Pihlajamäessä. Minifutis on mainio tapa nauttia leikkimielisestä toiminnasta uusien kavereiden kanssa oppien samalla ryhmässä toimimisen taitoja jalkapallon välityksellä. Heinäkuussa pidämme taukoa Minifutiksesta ja jatkamme taas keskiviikkona 7.8.

Osallistujilla olisi suositeltavaa olla tapahtumissa:

-oma pallo (rajallinen määrä lainapalloja saatavilla)
-juomapullo
-jalkapallokengät/lenkkarit
-liikkumiseen sopiva vaatetus sään mukaan

Aika ja paikka

Keskiviikkoisin klo 17-18 ryhmä 1 (pieni tekonurmi) ja 18-19 ryhmä 2 (Algeco Areena) osoitteessa Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 Helsinki.

Toimintakausi ja -maksut

Minifutiksessa voi sitoutua seuraavasti 1. osallistuu koko kaudeksi touko-syyskuu 95€, 2. osallistuu touko-kesäkuu 47,50€ tai 3. osallistuu elo-syyskuu 47,50€.

Ilmoittautuminen Ryhmä 1 klo 17-18 (myClub)

Ilmoittautuminen Ryhmä 2 klo 18-19 (myClub)

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen seuran toimesta. Kaikilla olisi hyvä olla oma vakuutus, joka kattaa harrastetoiminnan mahdolliset haaverit.

Mitä Minifutiksen jälkeen?

Lokakuussa Minifutisryhmän halukkaat voivat jatkaa pelaamista joukkuetoiminnan parissa. Tulemme myös järjestämään lähikoulujen tiloissa talvikaudella kerhotoimintaa, joka on hyvä vaihtoehto lapsille joita joukkuetoiminta ei vielä kiinnosta. Joukkuetoiminnasta ja kerhoista tulemme informoimaan erikseen kaikkia Minifutiksessa mukana olleita.

Tiedustelut sähköpostitse tapahtumat@pk-35.fi

Tervetuloa mukaan PK-perheeseen!

TAITOKOULU

Taitoryhmätoiminta

Kenelle?

PK-35 järjestää taitoryhmätoimintaa ja seuran 8v8-vai
heen motivoituneille ja edistyneimmille pelaajille.

Miksi?

Toiminnan tärkein tavoite on edistää pelaajien henkilökohtaista kehittymistä ja tarjota seuran puolesta mahdollisuus lisäharjoitteluun.

Mitä?

Harjoituksissa keskitytään yksilöiden teknisiin taitoihin ja opetetaan tärkeimpiä laatutekijöitä suorituksissa. Lisäksi pelaajat saavat käytännön työkaluja/vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

  • Syöttäminen
  • 1. Kosketus
  • Kuljettaminen
  • Harhauttaminen
  • Suojaaminen
  • Yksilön puolustaminen
  • Kääntymisen estäminen

Milloin ja missä?

Taitoryhmät harjoittelevat talvikaudella (loka-huhtikuu) torstaisin Myllypuron Pallomyllyssä kello 17.00–18.00 seuran valmentajien johdolla. Pallomyllyn osoite: Pikajuoksijankuja 9, 00920 Helsinki.


Miten?

Pelaajat taitoryhmätoimintaan valitaan yhteistyössä joukkueiden vastuuvalmentajien kanssa. Taitoryhmä on pienryhmätoimintaa, jossa ryhmän koko on noin 10 pelaajaa/valmentaja. Pelaaja voi vaikuttaa taitoryhmän pelaajavalintoihin omalla toiminnallaan oman joukkueensa tapahtumissa -> pelaajavalinnat tehdään erikseen jokaiselle jaksolle. Valintakriteerit: motivaatio harjoitteluun, tavoitteellisuus ja kyvykkyys.

Yksi yhteinen