Menu

Toinen kierros pyörähtää käyntiin Helsingin paikallisella – PK-35 ja HJK kohtaavat lauantaina Pihliksessä

Kansallinen Liiga palaa juhannuksen vietoista ja lauantaina Helsingissä pelataan varsin mielenkiintoinen paikallispeli. PK-35 saa vieraakseen sarjaa johtavan HJK:n, joka ei ole kärsinyt yhtään pistemenetyksiä alkukauden aikana eli joukkue on ottanut yhdeksästä ensimmäisestä ottelusta täydet 27 pistettä. Ennen ottelua Pihliksessä on luvassa pregame-ohjelmaa, joten matsiin kannattaa saapua tavallista aiemmin. Jatkuuko HJK:n voittoputki vai onnistuuko PK-35 kaatamaan alkukauden sensaation? 

 

PK-35 vs HJK lauantaina 29.6 Pihliksessä klo 16. Pregame klo 15. 

Liput Tiketistä

 

PK-35 kärsi ennen juhannusta tappion kotonaan Ilvekselle. Tamperelaiset olivat vahvempia lukemin 0–4. Kausi alkoi Helsingin paikallisella huhtikuussa PK:n ja HJK:n välillä ja tuolloin HJK oli vahvempi lukemin 4–2. Nyt joukkueet kohtaavat uudemman kerran, kun jälkimmäinen puolisko runkosarjasta pyörähtää käyntiin. 

HJK on ollut ensimmäisen puoliskon ylivoimaisesti paras suorittaja. Kaikista alkukauden otteluista matkaan on tullut täydet kolme pistettä. Toinen merkittävä asia joukkueessa on, että HJK on päästänyt tähän asti ainoastaan kolme maalia ja PK-35 on tehnyt niistä kaksi, jotka syntyivät kauden avausottelussa. Joukkueen paras maalintekijä on 18-vuotias Lotta Kalske, joka on tehnyt seitsemän maalia ja jakaa tällä määrällä maalipörssin kakkostilaa. 

PK-35:n kapteeni Pia Tavi kommentoi lauantaista paikallistaistoa odottavaisissa tunnelmissa. 

– Tosi hyvillä fiiliksillä! Oli hyvä breikki tähän väliin ja jengi sai vietettyä juhannusta rennosti. Nyt on akut ladattu ja innolla odotan, että saadaan toinen kierros käyntiin ja mikäs sen parempaa, kun heti kotikentällä paikalliskamppailu.  

– HJK on ollut todella vahva jokaisessa heidän pelissään ja päästänyt vain kolme maalia omiin ja näistä me ollaan onnistuttu tekemään kuitenkin kaksi ensimmäisessä pelissä.  

– Otetaan siis meidän viime kohtaamisesta kaikki hyvät asiat mukaan ja puolestaan parannetaan niitä asioita, mitkä ei ihan niin nappiin menneet. Lähdetään taistelemaan kovaa ja yllättämään taas kaikki näyttämällä mihin me pystytään!  

Lauantaina on varmasti hieno ja jännittävä ottelu luvassa, jota ei kannata jättää välistä. 

– Suosittelen kaikkia tulemaan Pihlikseen lauantaina viettämään upeaa kesäpäivää ja seuraamaan kuumaa paikallisottelua! Ottelun lisäksi siellä on paljon tapahtumaa myös koko perheelle, joten tuu mestoille ja nappaa vaikka kaverikin mukaan. Nähdään lauantaina! 

PK-35 vs HJK pelataan lauantaina klo 16, ottelua ennen on pregame-tapahtumaa jo klo 15. 

Liput matsiin voit ostaa Tiketistä. Jos et pääsekkään paikanpäälle matsiin, näet sen myös Ruutu+ palvelusta. 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap