Menu

Työmaatiedote 6/24

Kesä on saapunut ja koululaiset ovat päässeet viettämään ansaittua kesälomaa. Työmaan puolesta onnittelut kaikille HUYK:n kevään ylioppilaille!

Yleisesti työmaa etenee suunnitellusti aikataulussa. Talven ja kevään aikana tehtiin sääsuojan alla D-laajennuksen vesikatto ja julkisivut. Myös koulun keittiöremontti ja sisävalmistusvaiheet aloitettiin. Sisävalmistusvaihe on edennyt suunnitellusti, talotekniikka-asennukset, laatoitustyöt sekä valmiiden pintojen rakentaminen on käynnissä sekä kalusteasennukset alkavat kesän aikana. Roudan sulaessa myös maanrakennustöiden toinen vaihe käynnistyi.

Koulujen kesälomat loi mahdollisuuden työmaa-alueen laajentamiseen. Koulun pysäköintialue on nyt työmaa-aluetta ja maalämpökaivojen poraukset on aloitettu. Myös rakennuksien A,B ja C perusparannukseen liittyvät työt ovat alkaneet salaojien uusimisella.

Työmaa-alueen muutoksista johtuen, pahoittelemme ympäröivälle liikenteelle ja pysäköinnille aiheutuvaa haittaa, työmaa-aitoihin ja ympäristöön on jaettu ohjeistuksia sekä opasteita, kysykää rohkeasti jos jokin asia askarruttaa. Maansiirtoautojen liikenne on lisääntynyt HUYK:n edustalla, pyydämme että Algeco-areenalla asiointiin käytetään ala-asteen pysäköintialuetta. Mikäli pallokentältä pallo karkaa työmaa-alueelle, niin palloja ei saa missään nimessä hakea omatoimisesti, mieluummin huudelkaa aidan takaa, niin palautamme kyllä pallot. Viikonlopun jäljiltä työmaa-alueelle joutuneet pallot voi noutaa arkisin klo 7-15

Aurinkoista kesää kaikille!

tv. Constin työmaaporukka.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap