Kesäleireille voi jo ilmoittautua!

PK-35:n perinteiset Kesäleirit järjestetään tänä vuonna 1.-5. ja 8.-12. kesäkuuta. Ilmoittautuminen on jo avoinna!

Leirit on suunnattu kaikille 6-14-vuotiaille liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Lapsi voi halutessaan osallistua kummallekin leiriviikolle. Pihlajamäen MagneCit Areena takaa tapahtumille laadukkaan toimintaympäristön.

Yhden leiriviikon (ma-pe) hinta (99€) sisältää erinomaisten olosuhteiden lisäksi kaksi monipuolista harjoitusta päivässä, PK-35:n valmentajien ammattitaitoisen ohjauksen, päivittäisen lämpimän aterian, seuran leiripaidan sekä paljon hauskaa yhdessäoloa. Yhden leiripäivän pituus on viisi tuntia (klo 9-14).

Kesäleirit ovat mainio tapa viettää liikunnallisia kesälomapäiviä sekä tutustua samalla uusiin kavereihin ja PK-35:n eri ikäluokkien pelaajiin. Mukaan voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa futistaustaa tai kokemusta urheiluseuratoiminnasta.

Toisen leiriviikon päätteeksi on jännittävää seurata Suomen avausottelua jalkapallon EM-lopputurnauksessa, jossa Huuhkajien ensimmäinen vastustaja on lauantaina 13.6. Tanska. Jos haluaa nauttia täysillä kesän futishuumasta, kannattaa ilmoittautua punamustien Kesäleireille!

PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka Kesäleirit ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Seura järjestää niiden lisäksi tämänkin vuoden aikana Hiihtolomaleirin (17.-19.2.) sekä Syyslomaleirin (12.-14.10.).

Ilmoittautuminen Kesäleireille: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=8A70C7AA47F46FDFC22584E600498283

TERVETULOA MUKAAN!