Onnittelut Mikko Naalisvaaralle!

PK-35:n T09/10-joukkueen apuvalmentajana sekä P07-kilpajoukkueen huoltajana toimiva Mikko Naalisvaara on valittu seurassa helmikuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiemmin valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Eastonin lahjakortin.

Naalisvaaran tie lasten liikunta- ja jalkapalloharrastuksen pariin kulki varsin tyypillistä reittiä. Kun hänen poikansa (s. 2007) ja tyttärensä (2009) olivat liittyneet PK-35:een, isä alkoi vähän myöhemmin toimia joukkueiden taustatehtävissä. Mikolla ei ollut varsinaista pelaajataustaa, mutta hän oli nuorena seurannut futiksen arvokisoja ja alkanut aikuisikäisenä pelata harrastetasolla.

- Toimin nollaseiskoissa aiemmin myös joukkueenjohtajana ja rahastonhoitajana. Koen vapaaehtoistyön todella tärkeäksi, sillä seuroilla ei ole aina omasta takaa riittävästi toimihenkilöitä. Vanhempien apua siis tarvitaan, jotta toiminta voidaan taata, Naalisvaara sanoo.

- Tästä on tullut itsellenikin harrastus, elämäntapa ja koko perheen juttu. On tärkeää, että mahdollistamme lasten liikuntaharrastuksen ja kannustamme heitä terveellisen elämän pariin.

Mikko sanoo ensisijaisen motivaation osallistua vapaaehtoiseen seuratoimintaan lähtevän omista lapsista. Hän kokee samalla mielekkääksi tutustua muihin pelaajiin ja koko joukkueeseen.

- On nautinto olla tässä mukana. Pidän ihan luonnollisena, että voin ja haluan antaa oman panokseni joukkueen toimintaan, Mikko jatkaa.

- PK-35 on sympaattinen lähiseura ja iso perhe. Olen alkanut tuntea itseni vahvasti juuri peekoolaiseksi. Minulla ei ole kokemusta muista seuroista, mutta ainakaan meidän tapauksessamme puheet yhteisöllisyydestä eivät ole vain klisee, vaan vastaavat ihan aidosti jokapäiväistä arkea.   

Mikon mielestä on todella hienoa, että punamustissa on alettu entistä voimakkaammin satsata nuorimpien ikäluokkien toimintaan. Hän kehuu seuran työntekijöitä, jotka tekevät arvokasta työtä ja tulevat hyvin toimeen lasten kanssa. 

- Näistä huipputyypeistä on onneksi pyritty ja onnistuttu pitämään kiinni. Myös loistavat harjoitusolot ovat seuramme vahvuuksia. Lisäksi satsaukset valmentajakoulutukseen ovat nyt ja tulevaisuudessa erittäin tärkeässä asemassa, Mikko alleviivaa.

- Tämä on mahtava seura, johon lapsemme ovat todellakin kiintyneet. Hyvin on mennyt ja toivotaan nyt parasta, jotta joukkuetoiminta voisi taas jatkua.

PK-35 onnittelee Mikko Naalisvaaraa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle mahdollisimman hyvää futisvuoden jatkoa!