HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ JA TREENI-ILOA!

PK-35 toivottaa koko jäsenistölleen rauhoittavaa ja rentouttavaa pääsiäistä sekä muistuttaa samalla kaikkia pelaajiaan omatoimisen harjoittelun merkityksestä!

Jalkapalloilijoiden, valmentajien ja muiden futisihmisten elämä jatkuu nyt vallitsevista poikkeusoloista huolimatta. PK-35 kannustaa pelaajiaan aktiiviseen yksilöharjoitteluun, jonka on tietysti tapahduttava turvallisessa ympäristössä joko kotioloissa tai kodin välittömässä läheisyydessä raikkaassa kevätilmassa ilman virustartuntariskiä!

Vinkkejä omatoimisiin treeneihin löytyy kattavasti seuran eri tiedotuskanavilta. Kannattaa tutustua monipuoliseen materiaaliin ja hyödyntää tämä erinomainen tilaisuus kehittyä pelaajana.

- On hyvä muistaa, että meille kaikille hankala nykytilanne voi olla pikemminkin mahdollisuus kuin ongelma, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila korosti alkuviikolla. 

Lähde mukaan yhteisiin talkoisiin, toimi vastuullisesti, vältä henkilökontakteja, huolehdi tarvittavista turvaväleistä, muista käsienpesu, nauti henkilökohtaisista treeneistä ja kehity pelaajana! Kun tämäkin ottelu on voitettu hyvän yhteistyön ansiosta, voit onnitella myös itseäsi!

PK-35 – YKSI YHTEINEN!