Tervetuloa alkusyksyn turnauksiin!

Kun kesäkuu on vaihtumassa heinäkuuksi, PK-35 muistuttaa kaikkia kiinnostuneita elokuun lopun ja syyskuun laadukkaista junioriturnauksistaan.

Lauantaina 29.8. pelataan perinteinen Junioriapu-turnaus, joka on suunnattu vuosina 2011-2014 syntyneiden poikien joukkueille. Tapahtumasta löytyy niin kilpa-, haaste- kuin harrastesarjoja. Pihlajamäen erinomaisilla tekonurmikentillä pelattavan turnauksen kaikki tuotot ohjataan lyhentämättöminä taloudellista apua tarvitsevien lasten ja nuorten futisharrastukseen.

12.-13. syyskuuta on vuorossa 2007-2014 -ikäluokkien tyttö- ja poikajoukkueille tarkoitettu Syysturnaus. Sarjat on jaettu neljään eri tasoluokkaan, joten kaikille löytyy varmasti mielekkäitä pelejä. Ottelut pelataan Pihlajamäen, Myllypuron, Käpylän ja Oulunkylän huippuolosuhteissa. Jokaiselle joukkueelle taataan joko lauantain tai sunnuntain aikana neljä peliä.

Niin Junioriapu- kuin Syysturnauksessa on vielä vapaita paikkoja, joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan! PK-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka turnaukset, leirit ja muu toiminta ovat saaneet paljon positiivista palautetta.  

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen:

https://pk-35.fi/junioriapu-turnaus

https://www.syysturnaus.com

TERVETULOA MUKAAN!