B-tytöt ja -pojat hyvissä asemissa

PK-35:n T18- ja P17-joukkue pelaavat hyvää kautta ikäluokkiensa SM-sarjassa. Etenkin tytöillä kulkee kovaa.

B-tytöt ovat sarjassa kahdeksan pelaamansa ottelun jälkeen kakkossijalla voitettuaan viidesti, pelattuaan kerran tasan ja hävittyään kahdesti. Eroa sarjajohtaja HJK:hon on tosin yksitoista pistettä, joskin Klubi on pelannut yhden ottelun punamustia enemmän.

PK-35:n maaliero 23-12 kertoo joukkueen viimeistelytehosta. Tehtyjen maalien ottelukohtainen keskiarvo on yli kolme, mikä on jopa enemmän kuin HJK:lla.

PK-35 kohtaa seuraavaksi ONS:n, joka on kahdentoista joukkueen sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä. Ottelu pelataan Pihlajamäen MagneCit Areenalla lauantaina 12. syyskuuta.

Punamustien P17-joukkue on B-poikien SM-sarjassa kuuden ottelun jälkeen seitsemäntenä voitettuaan ja hävittyään kolmesti, mutta kärkijoukkue KuPS YJ on vain viisi pistettä PK-35:n edellä. Tasaisen sarjan kaikki kaksitoista joukkuetta ovat vain yhdentoista pinnan sisällä.

B-pojat hakivat viimeksi hienon 4-1-vierasvoiton SJK:sta. Punamustien seuraava ottelu pelataan niin ikään lauantaina 12. syyskuuta, jolloin joukkueen vieraaksi Latokartanoon saapuu sarjassa toisena oleva paikallisvastustaja KäPa. Odotettavissa on siis erittäin kuuma derby.

PK-35 toivottaa kaikille juniorijoukkueilleen erinomaista futiskauden jatkoa! Tervetuloa kannustamaan punamustia jännittäviin peleihin!