Tervetuloa kauden huipennuksiin!

PK-35 toivottaa yleisten säännösten sallimissa rajoissa mahdollisimman useat jäsenensä ja kannattajansa tervetulleiksi seuraamaan punamustien naisten ja miesten edustusjoukkueiden kauden 2020 loppuhuipennuksia Pihlajamäen MagneCit Areenalle!

Kymmenen joukkueen Kansallisessa Liigassa tällä hetkellä kuudentena oleva PK-35 pelaa vielä kolme kotiottelua kohdatessaan 10.10. FC Hongan, 31.10. JyPK:n sekä 8.11. Ilveksen. Tulevan lauantain Honka-pelistä on odotettavissa hyvin tasainen jännitysnäytelmä, sillä joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä ja voivat vielä onnistuessaan tavoitella mahdollisesti mitalisijoja.

Miesten Kakkosen A-lohkoa johtava PK-35 kohtaa lauantaina 17. lokakuuta kauden viimeisessä kotiottelussaan Kultsu FC:n, minkä jälkeen punamustien ohjelmassa on vielä kaksi vieraspeliä. Viiden pisteen sarjajohto tarkoittaa, että joukkueen nousu Ykköseen voi toteutua jo Kultsua vastaan. Tämä vaatisi PK-35:n voiton lisäksi sen, ettei PEPO voita Reipasta.

Pallokerho-35 ry takaa kannattajilleen ja koko jäsenistölleen, että seura toimii niin joukkueidensa kotiotteluissa kuin jokaisessa muussakin järjestämässään tapahtumassa vastuullisesti noudattaen yleisiä koronasääntöjä ja -rajoituksia. MagneCit Areenalla on turvallista seurata punamustien tarjoamaa viihdyttävää futista.

KANNUSTETAAN PK-35 YHDESSÄ VOITTOIHIN!