Syyslomaleirillä hymy herkässä

PK-35:n perinteinen Syyslomaleiri (12.-14.10.) sujuu Pihlajamäen MagneCit Areenalla iloisissa merkeissä.

Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna yhteensä 74 innokasta lasta, mitä voi nykyisissä poikkeusoloissa pitää erinomaisena määränä. Leiriläiset on jaettu harjoituksissa kuuteen pienryhmään, jotta jokainen saa oman tasoistaan toimintaa.

- Kaikki on mennyt oikein hyvin. Olemme säästyneet sateelta, mikä on tietysti aina hyvä asia, leirivastaava ja PK-35:n junioripäällikkö Miro Kauti sanoo tyytyväisenä.

- Osallistujien ikäjakauma on nyt hieman erilainen kuin yleensä aiempina vuosina. Tällä kertaa noin kolmasosa leiriläisistä on pienen pään pelaajia eli 2013-2014 syntyneitä lapsia.

Aamupäiväharjoitusten pääpaino on ollut maalinteossa, kuljettamisessa ja 1v1-tilanteissa. Nämä teemat ovat säilyneet mukana myös iltapäivisin, jolloin leiriläiset pelaavat omissa ryhmissään.

Harjoitusten ohjaajina toimii neljä punamustien valmentajaa sekä kaksi B-ikäistä pelaajaa. Tapahtuma huipentuu tuttuun tapaan keskiviikkoiltapäivänä pelattavaan Leiricupiin ja palkintojenjakoon.

- Tämä on leireiltämme tuttu ja toimivaksi todettu kaava, jota ei ole syytä muuttaa. Kentällä on ollut kaiken kaikkiaan hyvä yleisfiilis. Noudatamme totta kai tarvittavia turvavälejä ja huolehdimme käsihygieniasta, Kauti vakuuttaa.

Punamustien seuraava leiri järjestetään helmikuussa, jolloin vuorossa on suosittu Hiihtolomaleiri. Seura tiedottaa tästä tapahtumasta loppusyksyn tai alkutalven aikana.

PK-35 kiittää kaikkia leiriläisiä aktiivisuudesta ja toivottaa heille lisää hauskoja hetkiä jalkapallon parissa!