Siikava kiittää pelaajia

Syyskuussa 85 vuotta täyttäneen PK-35:n nousu miesten Ykköseen perustui koko joukkueen esimerkilliseen sitoutumiseen.

Punamustien sarjanousu ratkesi viime lauantaina stadilaisten haettua 1-1-tasapelin vierasottelusta lohkokakkosta PEPOa vastaan. Kakkonen päättyy ensi lauantaina PK-35:n kohdatessa vieraissa EPS:n.

- PEPO-peli oli tiukka ja tasainen ottelu eli sikäli hyvin tyypillinen ratkaisumatsi. Näissä peleissä nähdään harvoin hienouksia, punamustien päävalmentaja Jarkko Siikava sanoo.

- Pelasimme tiiviisti ja jämäkästi. Olisimme ehkä ansainneet voitonkin, mutta onneksi pistekin riitti. Lappeenrannan pieni kenttä ei varsinaisesti suosinut meitä.

PK-35 on tähän mennessä voittanut sarjan kuudestatoista ottelustaan yksitoista, hävinnyt kolmesti sekä pelannut kahdesti tasan. Joukkue on viimeistellyt A-lohkossa eniten maaleja (38) ja päästänyt vähiten (10) omiin.

- Hyvä tulostaso on seurausta määrätietoisesta ja suunnitelmallisesta harjoittelustamme sekä joukkueen järkevästä rakentamisesta ennen kilpailukauden alkua, Siikava jatkaa.

- Pelaajien erittäin hyvä sitoutuminen ja keskittyminen oleelliseen johti väistämättä erinomaiseen tulokseen. Tässä mielessä ei ollut olemassa edes muita vaihtoehtoja. Kun hävisimme yhden ottelun, voitimme heti seuraavan.

PK-35:n hyökkääjä Jonathan Muzinga johtaa nyt Kakkosen A-lohkon maalintekijätilastoa viimeisteltyään yksitoista maalia. Siikava korostaa, että joukkue on harjoitellut systemaattisesti pelin jokaista eri osa-aluetta.

- Meillä on iso määrä hyviä pelillisiä asioita. Viime kaudesta vaihtui yli kymmenen pelaajaa, mutta koko joukkueen laadukas toiminta on ollut menestyksen tae. Runkopelaajia vähemmän pelanneet ovat koko ajan haastaneet avauskokoonpanoa, mikä on luonut tervettä kilpailutilannetta.

PK-35 kiittää Jarkko Siikavaa kommenteista ja tiedottaa miesten edustusjoukkueen jatkosuunnitelmista loppuvuoden aikana. ISOT ONNITTELUT NOUSUSTA!