Sonja ja Noora maajoukkueleirille

PK-35:ssä pelaavat Sonja Ferm ja Noora Siidorov on valittu U18-tyttöjen maajoukkueeseen, joka leireilee Eerikkilässä 17.-20. marraskuuta.

Päävalmentaja Arttu Pitkäkangas nimesi tapahtumaan kaksikymmentä kenttäpelaajaa sekä Sonjan lisäksi kaksi muuta maalivahtia. Ikäluokan edellinen leiri järjestettiin syyskuussa.

- On todella hienoa, että tuleva leiri toteutuu. Riskinä olivat pandemian vuoksi tapahtumien siirrot tai peruutukset. Turvallisuusohjeita on päivitetty, joten meillä on selvät ohjeistukset ja suunnitelmat, kuinka saamme vietyä leirin turvallisesti läpi, Pitkäkangas sanoo Palloliiton tiedotteessa.

- Nämä tapahtumat ovat erittäin tärkeitä, jotta emme anna tässä tilanteessa tasoitusta Euroopan muille maille. Haluamme myös saada tarjottua kaiken tarvittavan infon pelaajille ja heidän valmentajilleen.

Nelipäiväisen leirin ohjelma sisältää fysiikkatestit, kolme palloharjoitusta sekä ottelun poikia vastaan. Testitulokset välitetään pelaajien seurajoukkuevalmentajille, jotta niitä voidaan hyödyntää tulevan kauden suunnittelussa.

- Pelillisesti pääsemme nyt kertaamaan jo tuttuja asioita ja samalla tuomaan mukaan muutamia uusia toimintoja.  Esimerkiksi tehokkaampi eteneminen on tulevan leirin prioriteettejamme, Pitkäkangas jatkaa.

- Emme ole valitettavasti pystyneet tänä vuonna pelaamaan maaotteluita, minkä takia olemme kohdanneet poikajoukkueita. Saamme näistä peleistä varmasti kansainvälistä tasoa vastaavan kokemuksen ja pääsemme todentamaan, kuinka onnistumme siinä vauhdissa toteuttamaan harjoiteltuja asioita.

PK-35 onnittelee Sonjaa ja Nooraa maajoukkuevalinnoista ja toivottaa heille antoisaa leiriä!