Inka maajoukkueleirille

PK-35:n pelaaja Inka Hiltunen on valittu U19-tyttöjen maajoukkueeseen, joka leireilee Eerikkilässä 23.-27. marraskuuta.

Ikäluokan EM-karsintaturnaus oli alun perin määrä pelata Bulgariassa 21.11.-1.12., mutta se on U17-tyttöjen karsinnan tavoin siirretty koronatilanteen takia myöhempään ajankohtaan. U19-maajoukkueen päävalmentaja Arttu Pitkäkangas on valinnut ensi viikon leirille kolme maalivahtia ja kahdeksantoista kenttäpelaajaa, mutta ryhmää täydennetään vielä.

Viisipäiväisestä tapahtumasta on odotettavissa hyvin tiivis ja kuormittava. Ohjelma sisältää fysiikkatestien lisäksi neljä palloharjoitusta, yhden voimatreenin sekä ottelun SalPa:n P04-05 -ikäluokan poikia vastaan.

- Uudistamme hieman testipatteristoamme fysiikkavalmentaja Ville Rajalaisen johdolla. Pelaajat saavat leirin jälkeen kattavan henkilökohtaisen palautepaketin, Pitkäkangas sanoo Palloliiton tiedotteessa.

- Käymme paketin läpi yhdessä pelaajan ja hänen valmentajiensa kanssa palautekeskusteluissa heti joulukuun alussa. Tämän tarkoituksena on tukea yhä tehokkaammin pelaajien arkea sekä tiivistää entisestään seurojen ja maajoukkueen välistä yhteistyötä.

PK-35 onnittelee Inkaa maajoukkuekutsusta ja toivottaa hänelle erinomaista leiriä!