Onnittelut Juuso Maliselle!

PK-35:n miesten edustusjoukkueen mediavastaava Juuso Malinen on valittu seurassa tammikuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa palkinnoksi Intersport Eastonin lahjakortin.

Malinen, 22, löysi tiensä PK-35:een punamustissa valmentavan ja seuralle mediatöitäkin tehneen Akseli Innasen kautta vuoden 2019 loppupuolella. Urheilutoimittajaksi opiskeleva Juuso siis toimii tehtävässään nyt toista kokonaista kautta.

- Tehtävänkuvani ei ollut aluksi ihan selvä, mutta löydettyäni itseni miesten joukkueen treeneistä jäin tälle tielle. Olen rooliini oikein tyytyväinen, futista muun muassa LoPa:ssa ja HJK:ssa pelannut Malinen sanoo.

- Yritän kehittyä niin hyväksi, että voisin tehdä tätä joskus muutenkin kuin vapaaehtoisena eli ihan oikeaksi työkseni. Yksi unelma-ammattini voisi olla urheiluselostaja. Haluan tehdä asioita entistä enemmän ja varsinkin paremmin. Viime kausi oli jo hyvää ja tärkeää harjoittelua.

PK-35:n miesten edustusjoukkueen uutis- ja muun mediasisällön on Juuson mielestä oltava julkaisukanavasta riippumatta niin laadukasta, että hänellä itselläänkin on mahdollisuus kehittyä ja edetä tällä alalla. Hän korostaa palautteen merkitystä ja yrittää saada sitä niin paljon kuin mahdollista.

- Tykkään sekä kirjoittaa että tehdä äänisisältöä, kuten videohaastatteluja. Analyyttiset asiatekstit ja sosiaalinen media eivät ole keskenään ristiriidassa, vaan tukevat toisiaan. Vaikka vallitseva nykytilanne on aika epävarma, voin paljastaa, että tälläkin hetkellä on jotain uutta suunnitteilla.

Malinen kertoo ehtineensä jo vähän yli vuoden aikana kokea PK-35:n todella miellyttäväksi seuraksi ja nauttii ennen kaikkea ottelutapahtumien hyvästä tunnelmasta. Hänen mukaansa on erittäin tärkeää, että juuri pelipäivät onnistutaan järjestämään mahdollisimman laadukkaasti.    

- Seurassa vallitsee tosi kiva perheilmapiiri. Täällä on iso määrä ihmisiä, joille PK-35 merkitsee hyvin paljon. He todellakin välittävät seurasta. Tämä on yksi syy, miksi pyrin itsekin hoitamaan tehtäväni niin hyvin kuin mahdollista, Juuso jatkaa.

- Viime kaudella oli hienoa huomata, että kannattajia oli matkustanut vieraspeleihin esimerkiksi Mikkeliin ja Lappeenrantaan saakka. Koko seurasta huokuu vahva yhteisöllisyys, jonka aistii junnupelaajistakin.     

PK-35 onnittelee Juuso Malista valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futisvuotta 2021!