Vuoden 2020 valmentaja: Kim Raimi

PK-35 on palkinnut jalkapallokauden 2020 onnistujia. Viidentenä palkintona julkaistaan:

VUODEN VALMENTAJA: KIM RAIMI

Kim toimi kaudella 2020 miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä sekä B-poikien päävalmentajana. Miesten joukkueen kausi päättyi iloisesti sarjanousuun ja B-pojat pelasivat syksyllä SM-sarjassa. Kim liittyi viime kauden loppupuolella mukaan myös A-poikien valmennukseen ja joukkue ansaitsikin ASM-karsintapaikan itselleen kaudeksi 2021.

Tälle kaudelle Kim nousi miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi ja pesti on miehen ensimmäinen päävalmentajana edustusjoukkuetasolla. On myös kahden ylimmän sarjatason (Veikkausliiga, Ykkönen) toiseksi nuorin suomalainen päävalmentaja.

Valmennuspäällikkö Sixten Boström:

- Kim on erittäin sitoutunut, motivoitunut valmentaja, joka jatkuvasti etsii itselleen uutta tietoa. Vaatii itseltään aina ja joka tapahtumassa 100% ja tämä myös tarttuu koko joukkueeseen. Viimeisten vuosien aikana Kim on kehittynyt valmentajana hurjasti, suorittaen viime vuonna myös A-valmentajakurssin ja kehitys jatkuu edelleen.

- Viime kaudella muodosti edustusjoukkueessa toimivan valmennustiimin Jarkko Siikavan kanssa ja he täydensivät toisiaan hyvin. Tälle kaudelle Kim otti vielä isompaa roolia ottaen vastaan päävalmentajapaikan edustusjoukkueessa ¨Jaren¨ siirtyessä joukkueen manageriksi.

PK-35 onnittelee Kimiä valinnasta ja toivottaa tsemppiä jalkapallokauteen 2021!