Kesäleireillä futiksen riemua

Jalkapallovuoden 2021 edettyä jo maaliskuun puoliväliin PK-35 haluaa muistuttaa kesäkuun perinteisistä futisleireistään. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Punamustien viisipäiväiset (ma-pe klo 9-14) kesäleirit järjestetään Pihlajamäen MagneCit Areenalla 7.-11.6. ja 14.-18.6. Tapahtumat on suunnattu kaikille 6-14-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Yksi leiriviikko maksaa 99€. Hinta sisältää kaksi päivittäistä harjoitusta, näiden välisen lämpimän aterian, PK-35:n leiripaidan, seuran valmentajien ammattitaitoisen ohjauksen, MagneCit Areenan erinomaiset treeniolot sekä paljon hauskaa yhdessäoloa. Lapsi voi halutessaan osallistua kummallekin leiriviikolle.

Kesäleirit ovat erinomainen tilaisuus tutustua turvallisessa harrastusympäristössä punamustien monipuoliseen toimintaan ja seuran eri ikäluokkien pelaajiin. Tapahtumiin voi osallistua, vaikka lapsella ei olisi aiempaa jalkapallotaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta.

PK-35 on kokenut tapahtumajärjestäjä, jonka leirit ja turnaukset ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Seuran koko toiminnassa noudatetaan tarkasti kaikkia yleisiä terveysturvallisuusohjeita.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Kesäleirien info (pk-35.fi)

PK-35:n kesän jalkapalloleirit 2021 (ilmarix.fi)

TERVETULOA MUKAAN!