Biran on täynnä virtaa

Jo yli vuoden kestänyt korona-aika ei ole lannistanut PK-35:n B-tyttöjoukkueen päävalmentajaa ja miesten edustusjoukkueen pelaajaa Biran Jengiä.

Jeng, 28, on hyvä esimerkki positiivisesta seuratoimijasta, joka pyrkii ja kykenee ulkoisista vaikeuksista huolimatta pysymään asioiden ytimessä. Vaikka kulunut vuosi on ollut raskasta aikaa, hän on valmentanut, harjoitellut ja pelannut tutun korkealla tasollaan.

- Tässä on jo ehtinyt olla useita eri vaiheita. Emme ole B-tyttöjen kanssa saaneet välillä treenata ollenkaan, joten olen yrittänyt auttaa heitä mahdollisimman paljon omatoimisessa harjoittelussa, Biran sanoo.

- Olen tätä kautta halunnut ylläpitää pelaajien motivaatiota ja mielenkiintoa. On tärkeää, että he tietävät miksi ja mitä varten harjoitellaan. Olemme tämän takia keskustelleet paljon ja asettaneet sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteita. Sarja saattaa tuoreimman tiedon mukaan alkaa toukokuussa.

PK-35:n miesten edustusjoukkue on pystynyt harjoittelemaan suhteellisen normaalisti ja pelannut kuluneen talven aikana tuloksellisesti erinomaisia otteluita. Toiminta on poikkeusoloissakin ollut Jengin mukaan hyvällä tasolla.

- Olemme koko ajan huomioineet vallitsevan tilanteen, mutta onnistuneet koronasta huolimatta toimimaan hyvin ammattimaisesti. Tämä on ollut itselleni tärkeä henkireikä, joka on auttanut yleistä jaksamista, Biran jatkaa.

- Joukkueemme kehittyy koko ajan, mikä näkyy rohkaisevista tuloksistakin. Iskukykyä löytyy, joten jos kaikki menee hyvin, voimme menestyä mainiosti myös Ykkösessä.

PK-35 kiittää Biran Jengiä kommenteista ja toivottaa hänelle loistavaa futiskautta 2021!