Onnittelut Kimmo Suoraniemelle!

PK-35:n P07-ikäluokan haasteryhmän joukkueenjohtaja Kimmo Suoraniemi on valittu seurassa maaliskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa palkinnoksi Intersport Eastonin lahjakortin.

Suoraniemi aloitti tehtävässään muutama kuukausi sen jälkeen, kun hänen poikansa oli syksyllä 2017 liittynyt PK-35:een. Joukkueenjohtaja valittiin perinteiseen tapaan vanhempainillassa. 

- Kun kunnia osui minulle, otin homman vastaan. Alussa oli lieviä käynnistymisvaikeuksia, mutta tarvittavan opetteluajan jälkeen tämä sujuu jo oikein kivasti. Nyt tehtävästä voikin jo sopivasti nautiskella. Palkinto tuli ikään kuin synttärilahjana, sillä täytän tänään (sunnuntaina 18.4.) 45 vuotta, Kimmo sanoo.

Suoraniemellä oli ennen punamustia aiempaa futiskokemusta lähinnä firmaliigasta ja puulaakijoukkueen taustalta. Hän on harrastanut myös karatea ja toiminut sen parissa seuran hallituksessa.

- Nykyiset joukkueenjohtajan tehtävät alkoivat pikkuhiljaa kiinnostaa ja kiehtoa yhä enemmän, joten tästä on tullut jo rakas harrastus. On antoisaa kantaa kortta yhteiseen kekoon ja olla mukana mahdollistamassa pojille hienoja hetkiä futiksen parissa, Kimmo jatkaa.

- Muistelemme vieläkin esimerkiksi parin vuoden takaista turnausta Barcelonassa. Futisharrastus voi parhaimmillaan tarjota lapsille ja nuorille elämän mittaisia muistoja. Saan vapaaehtoistoimijana pelaajien innosta ja tekemisen riemusta paljon takaisin. Heidän energiansa todellakin motivoi.

Suoraniemi iloitsee, ettei PK-35:n nollaseiskoissa ole epätavallisena korona-aikana tapahtunut lainkaan "drop outia". Pelaajia on pikemminkin tullut toimintaan lisää. Kimmo haluaa samalla kiittää vanhempia, jotka ovat olleet todella ymmärtäväisiä ja venyneet hankalissa tilanteissa.

- Tätä poikkeusvuotta on leimannut, että toiminta on ollut kaukana normaalista. Ohjeistuksia ja sääntöjä on tullut niin seuralta kuin ylemmiltä tahoilta. Niiden toteutus on tietysti tuottanut paljon actionia. Aivan loistavaa, että pojat ovat pysyneet joukkueessa mukana!

Nollaseiskojen valmentajien ja muiden taustojen kanssa on Kimmon mukaan helppo toimia. Hän kokee, että urheiluseurojen vapaaehtoistoiminnan erittäin tärkeä merkitys ymmärretään koko ajan yhä paremmin.  

- Tässä seurassa on tosi kiva olla mukana. Identifioin itseni jo peekoolaiseksi. Täällä yhteisöllisyys toimii, tuntuu, näkyy ja kuuluu. Se on elävä arvo, jota me kaikki toteutamme yhdessä, Suoraniemi alleviivaa.

- Joka kerta ilahduttaa, kun seuran toiminta-alueella tulee nähtyä punamustiin pukeutuneita lapsia ja nuoria. Myös isot seuraleirit Pihliksen kentällä ovat hienoja näkyjä. Nyt kun kaikki peekoolaiset jaksavat vielä vähän aikaa näitä poikkeusoloja, iso palkinto odottaa pelien taas alkaessa.

PK-35 onnittelee Kimmo Suoraniemeä valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista futiskautta 2021!