TERVETULOA PUNAMUSTIIN!

PK-35:n uusien aloittavien ikäluokkien toiminta käynnistyy 11. toukokuuta eli ensi viikon tiistaina. Tervetuloa mukaan!

Punamustien perinteinen Minifutis on vuonna 2021 suunnattu kaikille jalkapallosta ja monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille 2016-2017 syntyneille lapsille. Harjoituksia on Pihlajamäen MagneCit Areenalla kerran viikossa tiistaisin kello 18:00-19:00.

Minifutiksen osallistumismaksu (69€) sisältää touko-, kesä-, elo- ja syyskuun harjoittelun (heinäkuu taukoa) loistavissa treenioloissa, vakuutuksen sekä PK-35:n harjoituspaidan. Ryhmästä muodostetaan lokakuussa punamustien 2016 syntyneiden joukkue, joka aloittaa syksyllä toimintansa Pihlajamäen kuplahallissa.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: Minifutis (pk-35.fi)

PK-35:n T2015 joukkuetoiminta on puolestaan tarkoitettu kaikille vuonna 2015 syntyneille innokkaille tyttöpelaajille. Aikataulut, harjoituspaikat, osallistumismaksu sekä hintaan sisältyvät edut ovat samat kuin Minifutiksessa.

Lisätietoja, yhteydenotot ja ilmoittautuminen: T15 (pk-35.fi)

Niin Minifutis kuin T2015 joukkuetoiminta tarjoavat lapsille innostavan ja turvallisen harrastus- ja harjoitteluympäristön sekä PK-35:n valmentajien ammattitaitoisen ohjauksen. Seura on viime vuosina satsannut merkittävästi juuri nuorimpien ikäluokkiensa kehitykseen.

PK-35 noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen viranomaisten ja Olympiakomitean terveysturvallisuusohjeistusta turvaväleistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käytöstä. Lapsilla on Pihlajamäessä hieno mahdollisuus aloittaa antoisa jalkapalloharrastus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PUNAMUSTAAN FUTISPERHEESEEN!