Liiganaisilla paljon pelissä!

PK-35 pelaa Kansallisen Liigan 2021 toisen kotiottelunsa lauantaina 8. toukokuuta kohdatessaan Pihlajamäen MagneCit Areenalla Ilveksen. 

Tähän mennessä kolmesta liigapelistään kolme pistettä kerännyt PK-35 on voittanut HPS:n sekä hävinnyt TiPS:lle ja FC Hongalle. Ilves on vasta yhdessä sarjapisteessä pelattuaan Honkaa vastaan tasan sekä hävittyään Åland Unitedille ja TiPS:lle.

Lauantaina kello 14:00 alkavassa ottelussa pelataan siis erittäin tärkeistä pisteistä, vaikka kautta onkin vielä paljon jäljellä. Kotipeli Ilvestä vastaan kuului PK-35:n kannalta jo kauden ennakkokaavailuissa otteluihin, joita ei saisi ainakaan hävitä. Punamustien tavoitteina ovat totta kai vakuuttava peliesitys ja täysi kolmen pisteen voittopotti.  

 

Menossa mukana Kodin1

Vuonna 1991 perustettu Kodin1 on Suomen suurimpia huonekalu- ja sisustusalan verkkokauppoja. Joulukuussa 2016 BHG Group osti Kodin1 toiminimen ja siihen liittyvän verkkodomainin. BHG Group on verkkokauppoihin erikoistunut konserni, joka tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja huonekalu-, kodinsisustus- ja rakennustarviketuotemerkkejä.

Konsernin huonekalu- ja sisustustoimiala on vuosien varrella kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista alan verkkokaupoista.Huonekalutoimiala on kahdeksassa vuodessa kasvattanut työntekijämäärän noin 200 henkilöön, myynnin 100 miljoonaan euroon sekä asiakasmäärän yli 350 000 asiakkaaseen. Seitsemäntoista myymälän lisäksi verkkokauppoja on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Kodin1 pyrkii innostamaan sekä luomaan iloa kotiin. Trendikkäät, edulliset ja laadukkaat huonekalut toimitetaan perille turvallisesti ja edullisesti!

Kodin1 tarjoaa: 

  • Varman ja edullisen toimituksen
  • Turvallisia maksutapavaihtoehtoja
  • 14 päivän palautusoikeuden
  • Testatut ja laadukkaat tuotteet varmoilta toimittajilta
  • Ystävällinen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-15 

LISÄTIETOJA: Kodin1 – Suomen suurin huonekalu- ja sisustuskauppa netissä!

PK-35 toivottaa liigajoukkueelleen menestystä lauantain Ilves-peliin sekä kiittää Kodin1:tä hyvästä yhteistyöstä! Pysytään menossa mukana!