Ykkönen käyntiin – menossa mukana Trademax

Viime syksynä miesten Ykköseen noussut PK-35 avaa sarjakautensa keskiviikkona 12. toukokuuta kohdatessaan kotikentällään MuSa:n. Ottelu alkaa kello 18:30.

MuSa sijoittui Ykkösessä viime kaudella viidenneksi. Joukkue pelasi tämän kauden ensimmäisen sarjaottelunsa sunnuntaina 9. toukokuuta, jolloin lopputuloksena oli maaliton kotitasapeli toista sarjanousijaa JIPPOa vastaan.

PK-35:n menossa on mukana vuonna 2008 perustettu perheyritys Trademax, joka myy laatuhuonekaluja markkinoiden parhaimpaan hintaan. Se pyrkii ostamaan korkealaatuisia ja kiinnostavia tuotteita suoraan tehtailta välttyäkseen välikäsien aiheuttamilta lisäkustannuksilta. Yritys valitsee tarkoin yhteistyötoimittajansa ja toimittaa tilaukset asiakkailleen edullisimpaan hintaan. 

Trademax on ylpeä tuotteidensa edullisista hinnoista ja tarjoaa asiakkailleen hyvät takuuehdot, henkilökohtaista palvelua sekä nopeat ja varmat toimitukset perille. Mahdollisuus on myös avokauppaan, jolloin kysymyksiin vastataan 24 tunnin sisällä. Yritys tekee toimivaa yhteistyötä DHL:n kanssa.

Trademaxin valikoima uudistuu jatkuvasti. Uusien tuotteiden avainsanoja ovat laatu, design ja toimivuus. Yritys tutkii aktiivisesti markkinoita löytääkseen laatutuotteita tarjoavia toimittajia ja testaa kaikki tuotteet aina ensin itse, ennen kuin hyväksyy ne valikoimaansa. 

Tutustu ja lue lisää: Huonekalut kotiin edullisesti | Trademax

PK-35 toivottaa miesten edustusjoukkueelleen menestystä sarja-avaukseen ja kiittää Trademaxia hyvästä yhteistyöstä!