Tervetuloa Tapio Rostedt!

PK-35:lle jo takavuosilta tuttu Tapio Rostedt aloittaa kesäkuun alussa työnsä seuran kehitysjohtajana.

Rostedt, 42, toimi punamustissa aikoinaan valmentajana poikien 92-, 94- ja 96-ikäluokissa yhteensä noin viisi vuotta. Niissä joukkueissa oli useita pelaajia, jotka nykyään valmentavat seurassa. PK-35 on Rostedtille muutenkin merkityksellinen, sillä hänen poikansa pelaa punamustien nollayseissä.

- Ympäristö on minulle enemmän kuin tuttu. Tunnen ison määrän pitkän linjan seuraihmisiä. Nyt kun on tarvetta vahvistaa seuran myyntipuolta, tuntuu tosi hienolta tulla takaisin punamustiin. Tämä on vähän kuin palaisi kotiin. Nyt toteutuu yksi tietynlainen unelmani, Rostedt sanoo.

- Kun PK-35:n naiset ovat nousseet Kansalliseen Liigaan ja miehet Ykköseen, sponsorimyynnin merkitys on korostunut. On tärkeää, etteivät aikuisten edustusjoukkueet toimi junioripuolen rahoilla. Toimintaa on kyettävä tehostamaan seuran strategian mukaisesti. Meille syntyi aika nopeasti yhteisymmärrys, mitä voisin tuoda seuraan.

Rostedtin tuoreen sopimuksen taustalla on vahva pyrkimys siihen, että naiset ja miehet voisivat jatkaa pelaamista nykyisillä sarjatasoillaan. Toiminnan on oltava riittävän ammattimaista, mikä vaatii luonnollisesti rahaa ja muita resursseja.

- Seurassa on jo nyt paljon hyvää futisosaamista, mutta aina kannattaa pyrkiä seuraavalle tasolle. Yhteistyökumppanuudet voivat olla muutakin kuin perinteistä laitamainontaa. Aion kehittää muitakin tuotteita ja mahdollisia uusia palveluja, Rostedt jatkaa.

- Tiettyjä prosesseja on alettava nyt tehostaa. Tiedän hyvin, mitä seura haluaa. Kaikkea ei tarvitse uudistaa, sillä nyt olemassa olevista hyvistä asioista kannattaa ehdottomasti pitää kiinni.

Rostedt vakuuttaa lähtevänsä uusiin töihin erittäin hyvin fiiliksin. Hän luonnehtii itseään energiseksi ja yrittäjähenkiseksi persoonaksi, joka heittäytyy toimintaan täysillä mukaan viedäkseen haluttuja asioita eteenpäin.

- Ei tämä tietenkään helppoa ole. Esimerkiksi koronatilanne aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia. On joka tapauksessa hienoa, että seuralta löytyy tahtoa kehittyä. Täällä on tapahtunut vuosien varrella iso määrä hyviä asioita. Seuran yhteisöllisyys ei ole klisee, vaan pikemminkin jotain aika poikkeuksellista.  

PK-35 kiittää Tapio Rostedtia haastattelusta ja toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi punamustaan futisperheeseen!