Tervetuloa Äijäfutikseen!

PK-35:n hyvähenkinen Äijäfutis on suunnattu kaikille rennosta ja hauskasta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille futisäijille.

Jo vuonna 2008 käynnistynyt toiminta on erinomainen tapa viettää aikaa hienon pelin parissa hyvässä seurassa. Mukaan voi ilmoittautua iästä ja taitotasosta riippumatta. Pelaajilla ei tarvitse olla aiempaa futistaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta. Joukkueen keski-ikä on tällä hetkellä noin 35-40 vuotta.

- Parasta ja hauskinta tässä on toimia ryhmässä enemmän tai vähemmän keskenään samanhenkisten kaverien kanssa, Äijäfutiksessa pelaajan, valmentajan, joukkueenjohtajan ja koordinaattorin rooleissa jo vuosia toiminut Ari-Pekka Dag, 56, sanoo. 

- Meitä kaikkia yhdistää kova innostus futisharrastusta kohtaan. Huumori on välillä rankkaa, mutta niin on pelikin. Toimintamme pitää yllä fyysistä kuntoa ja on samalla tärkeä henkireikä, mikä on tietysti iso plussa.

Äijäfutis kokoontuu nyt kesäaikaan kahdesti viikossa. Harjoitusajankohdat ovat maanantai klo 21-22 Pihlajamäen MagneCit Areenalla sekä perjantai klo 19-20 Pihliksen pikkukentällä. Kummassakin on alustana nykyaikainen ja hyväkuntoinen tekonurmi. Joukkue pelaa lisäksi harrasteliigaa, jossa pelimuotona on 7v7.

- Ringissämme on nyt yli kolmekymmentä pelaajaa ja aktiivisia treeneissä kävijöitä keskimäärin noin viitisentoista. Kaikki uudet pelaajat ovat ilman muuta tervetulleita mukaan, Dag jatkaa.

- Toiminnan kustannukset ovat hyvin edulliset. Jos joku miettii, kannattaisiko tähän liittyä mukaan, voin vakuuttaa, että kyllä ehdottomasti kannattaa!

PK-35:n Äijäfutiksen yhteystiedot: Ari-Pekka Dag, puh. 040 839 4680,  /