Kesäleireillä hyvä osanotto

PK-35:n perinteisten kesäleirien ensimmäinen viikko on nyt käynnissä ja päättyy perjantaina 11. kesäkuuta. Toinen leiriviikko alkaa heti ensi maanantaina.

Tapahtumien isot osallistujamäärät ovat olleet PK-35:lle jopa positiivinen yllätys. Ensimmäiselle leirille on osallistunut 94 innokasta lasta ja toisellekin viikolle ilmoittautunut 92 tyttöä ja poikaa. Ohjaajia on yhteensä kymmenen.

- Olemme näihin määriin oikein tyytyväisiä! Ilmatkin ovat nyt suosineet, joten kaikki on sujunut tosi hyvin, punamustien nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Harjoittelemme ja toimimme muutenkin mahdollisimman paljon kiinteissä pienryhmissä, emmekä sekoita leiriläisiä ryhmästä toiseen. Ruokailut on järjestetty porrastetusti. Tuntuu, että vastuullinen koronakäytös on lapsille ja nuorille jo hyvin iskostunut tapa toimia.

Leireillä vierailee tuttuun tapaan PK-35:n naisten ja miesten edustusjoukkueen pelaajia. Kummankin viikon päätteeksi pelattavassa Leiricupissa on tänä vuonna vahva EM-kisateema.

- Olemme seurassa todella iloisia, että näitä tärkeitä ja hauskoja tapahtumia voidaan kaikista koronavaikeuksista huolimatta ylipäätään järjestää, Mattila jatkaa.

Punamustien suositut kesäleirit eivät rajoitu ainoastaan kesäkuuhun, sillä elokuun futisleiri järjestetään tänä vuonna kolmepäiväisenä tapahtumana 2.-4.8. Tästä tiedotetaan lisää kuuman jalkapallokesän 2021 aikana.

PK-35 kiittää kaikkia leiriläisiä aktiivisuudesta ja toivottaa heille erinomaista kesäloman jatkoa!