Onnittelut Hannimari Pihkaselle!

PK-35 haluaa muistaa ja kunnioittaa lukuisia vapaaehtoisia henkilöitä, jotka tekevät korvaamattoman tärkeää työtä punamustien hyväksi. Seura nimeääkin toimijoistaan joka kuukausi "Kuukauden vapaaehtoisen".

Tammikuun 2016 valinta meni ansaitusti P04-ikäluokan huoltajalle Hannimari Pihkaselle, joka mm. osallistui hiljattain kaikkiin Myllyhallin korjaus- ja pystytystalkoisiin. Hän on jo usean vuoden ajalta aktiivinen seuratoimija, aina avulias ja valmis auttamaan. Hannimarin pojat Joonas ja Tuomas pelaavat punamustien 02- ja 04-ikäluokissa.

  • En osannut odottaa kyseistä valintaa. Olen iloinen, jos se kannustaa muitakin osallistumaan yhteiseen toimintaamme. Itse pelistä en ymmärrä juuri mitään, mutta koen tyydytystä, jos voin muissa asioissa olla avuksi, Hannimari sanoo.
  • Olen ollut seura- ja järjestötoiminnassa mukana pienestä asti, joten kyse on varmaankin luonteenpiirteestäni. Jos pystyn parikin tuntia tekemään jotakin hyödyllistä, jonkun muun työ saattaa helpottua. Seuratoiminta koostuu pienistä puroista. Tietyt asiat on vain hoidettava kuntoon, ja kaikki apu on aina kotiin päin.

Hannimarin pojatkin osallistuivat aktiivisesti hallitalkoisiin ja saivat tästä hyvän mielen. Äiti haluaa tartuttaa lapsiinsa yhteisvastuullisuutta sekä auttaa heitä liikunta- ja urheiluharrastuksessa kaikin mahdollisin tavoin. Hannimari muistuttaa, että lapsuus- ja nuoruusvuodet vierähtävät nopeasti ohi.

  • Olen saanut yhteisessä seuratoiminnassa tutustua liutaan makeita tyyppejä, joita en muuten olisi koskaan tavannut. Vapaaehtoiset kokevat tutkimustenkin mukaan elämänlaatunsa keskimääräistä paremmaksi. Halun auttaa on oltava vilpitöntä, joten uhrautujat ja marttyyrit ovat asia erikseen. Koska PK suhtautuu yhteistoimintaan hyvin myönteisesti, siihen on helppo tulla mukaan.

PK-35 kiittää Hannimari Pihkasta arvokkaasta seuratyöstä sekä onnittelee häntä valinnasta "Kuukauden vapaaehtoiseksi"!