Miehillä vastassa HJK!

Veikkausliigaan valmistautuva PK-35 Vantaa kohtaa lauantaina 13. helmikuuta ensimmäistä kertaa tällä kaudella Helsingin jättiläisen HJK:n. Liigacupin jännittävä paikallisottelu punamustien kotikentällä Myyrmäessä alkaa kello 14:45.

PK-35 Vantaa on pelannut Liigacupissa tähän mennessä kolme ottelua. Joukkue voitti toisen paikalliskilpailijansa HIFK:n komeasti 3-0 sekä päätyi FC Interiä ja FC Lahtea vastaan 0-0- ja 1-1-tasapeleihin. Kuuma derby Veikkausliigan suursuosikkeihin kuuluvaa HJK:ta vastaan on punamustille erittäin mielenkiintoinen tasonmittaus.

  • Koska olemme nousijajoukkue, kaikki vastustajat ovat meille uusia. Jokainen ottelu on uusi, erilainen haaste, PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi sanoi viime viikolla Lahti-pelin jälkeen.
  • Valmentajana tietysti odotan ja toivon aina parannusta ja kehitystä. Meillä on pieni pelaajarinki, joten yritämme jakaa peliminuutteja. Muuten pelaajat väsyvät jo ennen sarjan alkua.

PK-35 ja PK-35 Vantaa toivottavat kaikki faninsa ja jäsenensä tervetulleiksi HJK-derbyyn kannustamaan punamustat voittoon!