Onnittelut Anitta Tammiselle!

PK-35:n historian neljäs Kuukauden vapaaehtoinen on valittu. Huhtikuun tunnustuksen ja Puhos Intersportin palkinnon saa P03-ikäluokassa joukkueenjohtajana toimiva Anitta Tamminen.

Anitta liittyi punamustien toimintaan mukaan noin kuusi vuotta sitten poikansa Juuson kautta. Hän toimi aluksi P02-ikäluokassa joukkueenjohtajana ja apuvalmentajana, kunnes siirtyi nollakolmosten taustatehtäviin.

- Olen valinnasta tosi yllättynyt ja otettu. Tämä tuntuu todella mukavalta, sillä on aina kiva saada tunnustusta, Tamminen sanoo.

Anitta on erittäin vastuuntuntoinen toimihenkilö, joka hoitaa joukkueeseen liittyvät asiat esimerkillisen jämptisti. Kun taustat ovat kunnossa, pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen, valmentajat valmentamiseen, ja vanhemmat kannustamiseen.

- Hyvät valmentajat ja tutuiksi tulleet pelaajat ovat toki helpottaneet tehtävääni. Apua on ollut myös siitä, että tunnen osan vanhemmista jo pitkältä ajalta. Luottamussuhde toimii puolin ja toisin.

Anitta on yhdessä seuran ja muutaman muun aktiivisen joukkueenjohtajan kanssa ollut mukana laatimassa PK-35:n toimihenkilöopasta. Hän näkee, että siitä on joukkueenjohtajille, huoltajille ja rahastonhoitajille paljon käytännön apua.

- Kun eri toimijoiden tehtävistä on olemassa valmista materiaalia, koko toiminta helpottuu ja kehittyy. Esimerkiksi joukkueenjohtajille ja huoltajille on erittäin tärkeää, että seura huomioi heidät. Tätä kautta uusien taustahenkilöiden kynnys lähteä mukaan saattaa madaltua, Anitta jatkaa.

- Toimihenkilöopasta täydennetään aina tarvittaessa. Ilman sitä olisi vaikea tietää, mitä asioita mihinkin aikaan vuodesta on tehtävä.

Anitta kokee PK-35:n kehittyvän koko ajan ja kaikin tavoin oikeaan suuntaan. Tästä hyvänä esimerkkinä hän mainitsee olosuhteet ja toivoo niihin satsattavan myös tulevaisuudessa.  

- Seura elää junioreista. On hienoa, jos ja kun kumpikin sukupuoli huomioidaan.

PK-35 onnittelee Anitta Tammista valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle antoisaa futiskauden jatkoa!