Junioriapu jakoi yhdeksättä kertaa stipendit menestyneille PK:n Junioreille

PK-35 Junioriapu palkitsi perinteisesti stipendeillä ansioituneita junioripelaajia PK-35 Vantaan kotiottelussa Myyrmäessä 12.6.2016.
PK-35 Junioriapu on seurassa toimiva hyväntekeväisyysjaos, joka tukee yksittäisiä alle 18-vuotiaita seuran junioripelaajia.

PK-35:n asiantuntijaraati, yhdessä valmentajien kanssa olivat valinneet stipendien saajat ja perustelleet valintansa.

Stipendit on 100 € lahjakortti InterSporttiin, ja ne jakoi Junioriavusta Carita Nikkilä, Ari-Pekka Määttä, Raisa Loginov ja Kristiina Mäkelä.

Vuoden 2016 stipendin saajat:

P04/2 Aarni Kytölä

Aarni on osoittanut, kuinka hyvällä periksi antamattomalla asenteella ja tunnollisella harjoittelulla voi ottaa isoja askelia jalkapalloilijana kehittymisessä. Aarni jaksaa treeneistä ja otteluista toiseen kannustaa ja tsempata joukkuekavereitaan. Lisäksi mallikkaasti käyttäytyvä nuorimies ei pelkää ottaa vastuuta joukkueessa kentällä eikä sen ulkopuolellakaan.

P05/1 Sergey Pryazhnikov

Sergey on ahkera ja hyvä harjoittelija. Hän on alakerran kovaa taisteleva luottomies, joka pitää joukkuetta pystyssä tiukoissa paikoissa. Sergey osaa käyttäytyä tyylikkäästi ja on erittäin mukava ja helppo valmennettava. Herra on erittäin pidetty joukkuekaveri, joka valmentajan mukaan ajoittaa liukutaklauksensa täydellisesti!

P07 Alex Johansson

Alex on yksi aktiivisimpia harjoittelijoita, joita 07-ikäluokassa löytyy. Omalla ajalla pelaaminen näkyy selvästi myös suorituksissa kentällä. Alex on PK:n näköinen pelaaja: älykäs, taitava ja tsemppaa jokaisen tilanteen loppuun asti. Tästä pelaajasta näkyy aito ylpeys omaa seuraa kohtaan ja halu kehittyä jalkapalloilijana.

T01 Natalia Rosenborg

Natalia on loistava esimerkki kenelle tahansa PK-35:n juniorille. Hänellä on ihailtava halu kehittyä jatkuvasti ja siksi Nappi onkin yleensä ensimmäisenä paikalla ennen treenejä kikkailemassa pallon kanssa. Omalla ajalla tehty työ näkyy kentällä silkin pehmeänä kosketuksena. Lisäksi Nappi käyttäytyy esimerkillisesti myös kentän ulkopuolella ja onkin siksi sekä seura- että piirijoukkueen kapteeni.

T04 Noora Juusela

Noora on kehittynyt hurjasti kuluneen kauden aikana ja kantanut vastuuta joukkueessa vuotta nuorempana pelaajana. Noora on helppo valmennettava, hän kuuntelee valmentajaa, kysyy rohkeasti ja keskittyy tekemiseensä. Noora on ahkera omalla ajalla harjoittelija ja tulee hienosti toimeen muiden joukkuekavereidensa kanssa.

Onnea kaikille stipendin saajille!