Naisten ja tyttöjen juhlaa!

Futiskausi 2016 on ollut upeaa aikaa PK-35:n nais- ja tyttöjoukkueille. Seura haluaa vielä kerran onnitella niitä sekä kilpailullisesta menestyksestä että toiminnan koko ajan kehittyvästä laadusta!

PK-35 Vantaa varmisti hyvissä ajoin ennen sarjakauden loppua jo kolmannen peräkkäisen ja yhteensä kuudennen naisten Suomen mestaruutensa. Joukkueella on vielä mahdollisuus tuplamestaruuteen, kun se kohtaa tulevana sunnuntaina Jyväskylässä Naisten Respect Suomen Cupin loppuottelussa FC Hongan.

Punamustien toinen naisjoukkue menestyi niin ikään erinomaisesti voitettuaan Nelosen nousulohkon kaikki yksitoista otteluaan. Jo vuosikausia aktiivisesti toimineen joukkueen sarjatasona on siis ensi kaudella Naisten Kolmonen.

PK-35:n muita hienoja saavutuksia olivat mm. B-tyttöjen sekä 2001 syntyneiden ikäluokan Suomen mestaruudet. Seuran toiminnan laadusta kertoo paljon, että punamustien pelaajia on kauden aikana valittu kaikkiin nais- ja tyttömaajoukkueisiin. 

- Tämä kaikki on tulosta pitkäjänteisestä työstämme. Tyttöfutisasiat ovat seurassamme hyvällä mallilla, mistä kertoo sekin, että useita pelaajiamme on noussut naisten liigatasolle saaakka. Esimerkiksi B-tyttöjen valmentajien (Rami Rantanen ja Anne-Maria Weckström-Rantanen) työpanos hakee vertaistaan, PK-35:n puheenjohtaja Ari-Pekka Määttä sanoo.

- Nyt tavoitteenamme on tietysti saada laadukas toimintamme jatkumaan. Tätä kautta eri ikäluokkiimme liittyy lisää tyttöpelaajia, minkä ansiosta myös nuorimpien joukkueiden kehitys saa lisää virtaa. Tytöillä on ihan selvästi hyvä olla seurassamme.

PK-35 kiittää nais- ja tyttöjoukkueitaan loistavasta futiskaudesta 2016!