Menu

Valdrin Rashica vahvistaa PK-35:n hyökkäystä!

PK-35 saa kovan vahvistuksen joukkueen hyökkäyspäähän, kun kovapotkuinen kosovolainen Valdrin Rashica siirtyy EIF:n riveistä Pihlikseen kauden 2023 kattavalla sopimuksella. 

28-vuotias Rashica tuo rutkasti lisäosaamista PK:n hyökkäysosastolle. Parhaiten vasemmalla laidalla viihtyvä pelimies omaa fantastisen oikean jalan, jolla hän pystyy luomaan suurta uhkaa maalintekemisen sekä maalipaikkojen luomisen suhteen. 

Vushtrrin kaupungissa syntynyt Rashica pelasi ensimmäisen kautensa Suomessa vuonna 2015, kun hän edusti tammisaarelaista ESC:tä Kakkosessa. Tuon kauden jälkeen Rashica siirtyi Albaniaan, jossa hän edusti maan pääsarjajoukkueista Skënderbeu Korçë’a sekä Teuta Durrësia ennen paluuta Suomeen keväällä 2017. Seuraavan kolmen kauden ajan “Vallu” teki tuhojaan FC Espoossa, josta mies siirtyi kaudeksi 2020 Veikkausliigaan FC Lahden paitaan. Läpimurtoa Veikkausliigatasolle Rashica ei pystynyt tekemään, mutta vastuuta mies sai varsin hyvin Ilir Zenelin joukkueessa. Kaksi edellistä kautta Rashica pelasi Ykköstä EIF:n paidassa. 

Rashican tilastot Suomessa:

Veikkausliigassa 19 ottelua. (FC Lahti)
Ykkösessä 41 ottelua, 10 maalia. (EIF)
Kakkosessa 67 ottelua, 30 maalia. (ESC, FC Espoo)

Viime kaudella kuusi maalia Ykkösessä iskeneen Rashican paras kausi, kun katsotaan puhtaasti maalimääriä, löytyy kaudelta 2019, kun hän teki FC Espoossa Kakkosessa 17 otteluun 13 maalia. Se kausi on Rashican edellinen Kakkosessa, ennen tulevaa sesonkia.

Rashica on kentällä hyvin voitontahtoinen pelaaja, ja kentän ulkopuolella kosovolainen on hyvin pidetty joukkuetoveri. Pelillisesti Rashica kykenee lyhyisiin kombinaatioihin linjan etupuolella ja hän pystyy rikkomaan vastustajan muotoja myös pidemmillä syötöillä. Hän tuo jo valmiiksi Punamustien vahvaan hyökkäysosastoon runsaasti lisää osaamista sekä monipuolisuutta. Kovan potkunsa ansiosta Rashica on myös erikoistilanneuhka vapaapotkuihin, niin läheltä kuin kaukaa.

Tervetuloa Pihlikseen, Vallu!

 

Rashica on mukana PK:n kokoonpanossa ensimmäistä kertaa heti tänään VJS:ää vastaan. Ottelu käynnistyy Talissa klo 20:30. Tervetuloa!

 

Kuvituskuva: Patric Westerlund

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap