Menu

Vielä ehtii mukaan kesäleireille!

Pallokerho-35:n perinteiset kesäleirit järjestetään tuttuun tapaan taas kesä- ja elokuussa. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Kaikille 6-14-vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille suunnatut tapahtumat ovat tänä vuonna ohjelmassa alkukesällä 6.-10.6. ja 13.-17.6. sekä elokuussa 8.-10.8. Yksi viisituntinen (klo 9-14) leiripäivä sisältää kahdet harjoitukset, lämpimän aterian ja paljon hauskaa yhdessäoloa.

Treenien suunnittelusta, sisällöstä ja toteutuksesta vastaavat PK-35:n ammattitaitoiset valmentajat. Niissä harjoitellaan monipuolisesti futiksen perusteita ja tärkeitä yleisliikunnallisia taitoja. Lapsella ei tarvitse olla aiempaa jalkapallotaustaa, sillä ryhmäkoot ovat sopivan pieniä ja takaavat jokaiselle oman tasoista toimintaa.

Futisleirit ovat erinomainen tapa viettää liikunnallisia kesälomapäiviä jalkapallon parissa ja tutustua samalla PK-35:n eri ikäluokkien tyttö- ja poikapelaajiin. Pihlajamäen MagneCit Areena (osoite: Lucina Hagmanin kuja 2, 00710 Helsinki) tarjoaa leireille laadukkaan ja turvallisen toimintaympäristön, joka on hyvien liikenneyhteyksien päässä.   

Kesäkuun leirien hinta on 99€/pelaaja. Siihen sisältyy harjoitusten, valmennuksen, aterioiden ja loistavien olosuhteiden lisäksi PK-35:n leiripaita. Näihin tapahtumiin voi jo ilmoittautua, kun taas elokuun leirin ilmoittautuminen alkaa kesään mennessä.

Pallokerho-35 on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka leirit ja turnaukset saavat vuodesta toiseen paljon positiivista palautetta. Kesäleirit ovat tärkeä osa punamustien yhteiskuntavastuullista toimintaa, jonka pääideoita on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus mielekkääseen liikuntaharrastukseen koko ajan kehittyvässä seurassa.

Ilmoittautuminen:

PK-35 Kesäleiri 6.-10.6.2022 (myclub.fi)

PK-35 Kesäleiri 13.-17.6.2022 (myclub.fi)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap