Menu

Vieraspeli kotona

PK-35:n kausi jatkuu perjantaina vieraspelillä himassa, kun Atlantis/Akatemia ja PK-35 ottavat mittaa toisistaan. Ottelu pelataan syyskuun 1. päivänä Algeco Areenalla. Kamppailu käynnistyy puolta tuntia aiempaa ilmoitusta myöhemmin, klo 18:30. Koska kyseessä on Atlantiksen kotiottelu, PK-35:n kausikortit eivät ole käytettävissä ottelussa.

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kertoi ottelun alla ajatuksiaan tulevasta ottelusta sekä kokoonpanotilanteesta.

– Olemme käyneet pelaajien kanssa viikon aikana asioita läpi, jotta jokainen ymmärtää missä menemme, miten olemme tähän hienoon asemaan itsemme pelanneet ja miten pystymme säilyttämään tekemisemme laadukkaana läpi loppurypistyksen. Joukkueessa on rutkasti laatua ja uskoa omaan tekemiseen, nyt on vain oleellista pitää keskittyminen meille oleellisissa asioissa joihin pystymme itse vaikuttamaan.

– Lähdemme samoilla perusteilla kohti perjantaita kuin edellisiäkin otteluita. Taikatemppuja ei tarvita. Peli on Atlantiksen kotipeli, mutta pääsemme hyvinkin tutussa ympäristössä haastamaan taas itseämme.

Kauden ensimmäinen keskinäinen koitos päättyi kesäkuun puolenvälin tienoilla Punamustien 1-0-voittoon Mustafa Beyain rangaistuspotkumaalilla.

– Atlantis Akatemia on hyvänä päivänä erittäin vaarallinen vastustaja, joten meidän tulee samantien pelin alusta alkaen olla valmiina. Viime peliä heitä vastaan kontrolloimme ajoittain mielin määrin, mutta lopulta he kuitenkin roikkuivat pelissä mukana aivan loppuun saakka.

– Shunta Uchiyama on palannut joukkueharjoituksiin, mutta hänen kanssaan ei oteta tässä vaiheessa tarpeetonta riskiä. Toiveissa on saada mies mukaan seuraavaan otteluumme. Rafael Lehtosen ja Toshiki Makimoton tilannetta tarkkaillaan pelipäivän alla.

– Ayuub Abdi, Florian Troni ja Samuel Vuohtoniemi ovat varmuudella sivussa.

Info

Atlantis FC/Akatemia – PK-35
Pe 1.9. klo 18:30
Algeco Areena, Pihlajamäki

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap