Menu

Ville on takaisin!

Ville Salmikivi palaa Punamustiin! Viimeiset kaksi kautta PK-35:tä edustanut Ville Salmikivi on ollut poissa kokoonpanosta tämän kauden ajan, mutta nyt “Salmari” tekee paluun. Salmikivi on solminut PK:n kanssa loppukauden sopimuksen ja hän on käytettävissä heti sunnuntain MP-ottelussa.

– Kivaa olla takaisin täällä. Joukkueessa on hyvä meininki, ja nyt kun on vielä voitto alla, niin vielä parempi meininki jengissä, kun ei tarvitse niin paljoa puristaa. Totta kai meidän pitää ottaa vielä paljon lisää voittoa, mutta uskon, että pystymme siihen.

30 vuotta keväällä täyttänyt Salmikivi palasi kasvattajaseuraansa kaudeksi 2020 kymmenen vuoden tauon jälkeen. Viimeisen kahden kauden aikana hyökkääjä on pelannut PK:n edustusjoukkueessa 35 virallista ottelua, joissa maaleja on syntynyt seitsemän kappaletta. Ykkösen maalipörssin voittaja kaudelta 2011 tiedostaa itse, että hänen oma roolinsa kentällä on muuttunut.

– Totta kai sitä edelleen haluaa tehdä maaleja, mutta on roolinikin hieman muuttunut. Pelaan hieman alempana, osallistun pelaamiseen alempana kenttää. Saa nähdä millaista roolia minulle on nyt kentältä kaavailtu.

Salmikivi oli mukana PK:n harjoituksissa talvella ja pelasi myös muutamassa harjoitusottelussa. Helmikuussa tullut polvivamma kuitenkin keskeytti Salmikiven harjoituskauden. Polvi on kuitenkin nyt kunnossa ja Salmikivi on valmis auttamaan joukkuetta. 

– Olen heinäkuun aikana ollut nyt noin kolme viikkoa joukkueen mukana. Joukkue on tänä vuonna hieman nuorempi, pukukopista on lähtenyt kokeneempia pelaajia sekä isoja persoonia. Se tuo lisää vastuuta meidän kokeneemmille pelaajille, kuten myös nuoremmille.

– Uskon tuovani joukkueeseen nyt kokemusta, rauhallisuutta ja toivottavasti myös sellaisen uudenlaisen tuulahduksen. Koitetaan myös puskea meidän nuoria jätkiä eteenpäin.

30 vuotta keväällä täyttänyt Salmikivi palasi kasvattajaseuraansa kaudeksi 2020 kymmenen vuoden tauon jälkeen. Kahtena edelliskautena Salmikiven selässä on ollut numero 7, mutta koska numero on nyt varattu Marko Koskiselle, Salmikivi joutui uuden numeron valintaan.

– Pelaan numerolla 58. Se oli minun ensimmäinen numeroni, kun juniorina aloitin pelaamaan.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap