Menu

Voiton jälkeen liigatauolle

Pallokerho-35 otti Subway Kansallisessa Liigassa lauantaina 18. kesäkuuta makean 1-0-kotivoiton Ilveksestä ja jää nyt yli kuukauden pituiselle sarjatauolle.

Punamustien voittomaalin lauantaina viimeisteli Emilia Kupsanen, kun tasaista ottelua oli pelattu 63 minuuttia. Osuma oli hänelle liigakauden viides. Emilia on PK-35:n tähän mennessä paras maalintekijä.

Ilves-voitto vahvisti punamustien asemia kymmenen joukkueen Kansallisen Liigan viidennellä sijalla. PK-35 on kerännyt kahdestatoista ottelustaan hienot kaksikymmentä pistettä ja on nyt jo yksitoista pinnaa ylä- ja alaloppusarjan myöhemmin erottavan viivan yläpuolella.

PK-35 palaa liigakentille lauantaina 23. heinäkuuta, jolloin joukkue kohtaa Töölössä Helsingin paikallisottelussa HJK:n. Punamustien seuraava kotiottelu on ohjelmassa viikkoa myöhemmin, kun Pihlajamäen MagneCit Areenalle saapuu vieraaksi sarjajohtaja KuPS.

Pallokerho-35 onnittelee naisten liigajoukkuetta mainiosta alkukaudesta sekä toivottaa pelaajille ja koko taustaryhmälle oikein hyvää juhannusta! 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap