Menu

Vuoden 2020 joukkue: Miesten edustusjoukkue

PK-35 on palkinnut jalkapallokauden 2020 onnistujia. Seitsemäntenä ja viimeisenä julkaistavana palkintona on:

VUODEN JOUKKUE: MIESTEN EDUSTUSJOUKKUE

Nousijajoukkue Kolmosesta ei lähtenyt ylivoimaisena suosikkina Kakkosen kauteen, vaikka kolmen kärkeen ennakoissa joukkueen povattiinkin sijoittuvan. Joukkue keräsi 17:sta ottelusta 39 pistettä ja voitti sarjan viiden pisteen erolla kakkoseksi sijoittuneeseen. Hävisi vain kaksi ottelua ja pelasi kolmesti tasan. Teki sarjassa 40 maalia ja päästi vain 11. Varsinkin kotikentällä MagneCit Areenalla PK-35 oli todella kova. Kahdeksan ottelua, joista voitti kaikki tehden 26 maalia ja päästäen vain kaksi omiin. Varmisti nousun toiseksi viimeisellä kierroksella Lappeenrannassa 24.10.2020 ja voitti myös kauden viimeisen merkityksettömän ottelun EPS:ää voiton vieraskentällä 1-2.

Tämän kauden Suomen Cupissa joukkue voitti oman alkulohkonsa, jossa samassa lohkossa pelasi MuSa, TPS ja EIF. Voitti neljännesvälierän vierasottelussa PePon puhtaasti 0-3. Puolivälierässä 20.3 Matinkylän tekonurmella vastaan tulee Veikkausliigan FC Honka, jonka kanssa PK-35 pelasi 1-1 tasapelin harjoitusottelussa. Aloittaa Ykkösen kauden 17.4 vierasottelulla VPS:ää vastaan Vaasassa.

Joukkueen viime kauden päävalmentaja ja nykyinen manageri Jarkko Siikava:

– Joukkueen rakennus aloitettiin hyvissä ajoin syksyllä 2019. Helmikuussa edustusjoukkue kokoontui kauden ensimmäiseen yhteiseen palaveriin, jossa määriteltiin kauden tavoite. Tavoitteeksi määriteltiin yksimielisesti nousu Ykköseen.

– Määrätietoinen valmistautuminen jatkui koronan aiheuttamasta katkosta huolimatta, eikä joukkueen päättäväisyys horjunut sarjan avausottelun tappiosta huolimatta. Kaikki joukkueen pelaajat ja taustat olivat täysin sitoutuneita joukkueen toimintakulttuurin ytimeen; urheilullisuuteen, ammattimaisuuteen ja kilpailullisuuteen. Viikoittainen kova kilpailu pelipaikoista valmisti tulevan aloituskokoonpanon pelaajia viikonlopun pelejä varten. Siitä on syytä antaa erityiskiitos vähemmän pelanneille ja kokoonpanon ulkopuolelle jääneille pelaajille.

– Edustusjoukkue oli kaudella 2020 joukkue, jossa erilaisissa vaiheissa pelaajaurallaan olevat pelaajat sitoutuivat täysin yhteiseen toimintakulttuuriin ja tavoitteelliseen harjoitteluun koko kauden ajan.

– Lopputuloksena saavutettu lohkovoitto ja sarjanousu oli väistämätön lopputulema tälle tekemiselle.

PK-35 onnittelee miesten edustusjoukkuetta valinnasta ja toivottaa tsemppiä sekä lauantain Suomen Cupin otteluun, että koko futisvuoteen 2021!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap