Menu

Vuoden 2020 naispelaaja: Amanda Rantanen

PK-35 on palkinnut jalkapallokauden 2020 onnistujia. Toisena palkintona julkaistaan:

VUODEN NAISPELAAJA: AMANDA RANTANEN

Amanda on toiminut naisten joukkueen kapteenina viimeiset kolme kautta ja viime kaudella ensimmäistä kertaa kipparina Kansallisessa Liigassa. Pelasi upean kauden, viimeistellen sarjassa 10 maalia 18:ssa ottelussa. Debytoi Helmareissa 1. joulukuuta ja viimeisteli ikimuistoisen 0-1 voittomaalin EM-karsintojen vierasottelussa Skotlantia vastaan. Tämän kauden Amanda jatkaa naisten edustusjoukkueessa.

Helmareiden päävalmentaja Anne Signeul Amandasta:

– Hänen kautensa Kansallisessa liigassa oli todella hyvä. Hänellä on todella hyviä ominaisuuksia, hän on todella nopea, mutta hänellä on myös hyvä tekniikka. Hän on hyvä viimeistelemään oikealla ja vasemmalla jalalla, hän osaa lukea peliä hyvin, hän on taktisesti taitava. Tiedän, että hän osaa myös puolustaa todella, todella hyvin. Hän on todella taitava pelaaja.

2020 Naisten kapteeniston jäsen Olivia Kåhre:

– Amandalla on ollut loistava kausi takana ja on ollut siistiä nähdä, miten hän on kehittynyt pelaajana ja nauttinut pelaamisesta. On varmasti omalla tavallaan haastavaa ottaa kapteenina vastuu joukkueesta, joka on ensimmäistä vuotta liigassa, mutta ¨Ama¨ on omalla tekemisellään sekä kentällä, että sen ulkopuolella luonut tosi hyvän ja kannustavan ilmapiirin joukkueeseen sekä taistelutahdon kentälle. Kauden jälkeinen A-maajoukkueen debyytti oli huikea loppu hienolle kaudelle ja olen tosi ylpeä Amasta!

PK-35 onnittelee Amandaa valinnasta ja toivottaa tsemppiä futisvuoteen 2021!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap