Kuvassa voi olla 1 henkilö ja seisova

PK-35 on solminut pelaajasopimuksen maalivahti Atte Paunion kanssa. 20-vuotias veskari saapuu hyvin mielin PK:n ryhmään.

- Erinomaiset fiilikset, että saan olla osa joukkuetta. Tammikuun ajan olin peleissä ja treeneissä mukana, tästä ajasta on jäänyt todella hyvä kuva seurasta ja joukkueesta.

Paunio oli PK-35:n maalinsuulla kahdessa tammikuun harjoitusottelussa. KTP-ottelun tekemiseen Paunio ei ollut tyytyväinen, mutta Interiä vastaan Paunio oli mies paikallaan.

- KTP-ottelu ei mennyt odotusteni mukaan, mutta Inter-kamppailu oli jo parempi. Joukkue on pelannut siinä mun edessä todella hyvin, ja se on myös omaa peliä helpottanut. Kunhan saan enemmän pelejä alle, uskon yhteispelimme paranevan jatkuvasti puolustuksen kanssa.

PK-35:n maalivahtitrio kaudella 2021 on Toni Korkiakoski, Joni Niemi sekä Paunio. Joukkueen maalivahtivalmentajana toimii Heikki Kärkkäinen.

- Meillä on veskareiden kesken hyvä meininki ja Heikki vaikuttaa todella hyvältä valmentajalta. Uskon hänen pystyvän auttamaan minua kehittymään ja ottamaan seuraavan askeleen urallani.

Paunio on FC Hongan kasvatti ja hän edusti seuraa peräti 14 vuoden ajan. Debyyttiä edustusjoukkueessa ei syntynyt, mutta hänellä on pelejä Kakkosesta FC Honka Akatemian riveistä sekä lainapestiltä FC Jazzista kaudella 2019.

Viime kaudella armeijasta johtuen Paunion pelit jäivät vähiin. Hän pelasi kaksi ottelua Kolmosessa EsPan riveissä.

- Viime kausi oli todella rikkonainen. Koronan takia kevät meni ohi ja sitten kun pelit alkoivat, menin armeijaan. Harjoitustuntuman sain pidettyä jollain tapaa yllä, mutta ottelutuntumaa ei tullut kovinkaan paljoa. Nyt on uuden aloituksen aika.

Paunio kuvailee itseään äänekkäänä maalivahtina, hyvänä pelaajana jalalla sekä kelpo torjujana. Hän lähtee tavoittelemaan PK-35:n pelaavan maalivahdin paikkaa tulevalla kaudella.

- Meillä on varmasti kova kilpailu maalinsuulle, mutta totta kai itse sitä ykkösveskarin paikkaa lähden hakemaan ja auttamaan joukkuetta menestymään.

 

Päävalmentaja Kim Raimi näkee Atella olevan vielä paljon varaa kehittyä.

- Atte on fiksu ja eteenpäin urallaan haluava veskari, ja hän on parantanut otteitaan jatkuvasti tammikuun alusta alkaen. Pitää myös muistaa, että kovia virallisia pelejä hänellä ei alla viime vuodelta ole liikaa. Uskon vahvasti, että pystymme repimään Atesta irti vielä paljon nähtyä enemmän kaikilla osa-alueilla ajan kanssa. Atessa on runsaasti vielä potentiaalia.

- Atte on jo jalalla pelaamisessa varsin hyvällä tasolla, joka oli meille yksi selkeä prioriteetti. Hänellä on kapasiteettia sen verran, että pystymme varmasti tehostamaan toimintaa vielä vahvemmaksi ajan kanssa. Hän on hyvä torjumaan etenkin lähietäisyyksiltä. Tietyissä boksin kontrollointia koskevissa toiminnoissa Atella on vielä kehitettävää, mutta pystymme varmuudella tehostamaan myös sitä puolta yhdessä Heikin kanssa.

 

Aten sopimus kattaa kauden 2021 ja hän on PK-35:n 25:s sopimuspelaaja tulevalle kaudelle.


                          


                        

  pallopaa.net